Survivor All Star: Η ανάρτηση «καρφί» του Τριαντάφυλλου για τη φημολογούμενη αποβολή του Ηλία Γκότση

11:28 - 27/03/2023

Τα τελευταία spoilers που κυκλοφορούν θέλουν τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση να είναι εκτός Survivor All Star, επειδή παραβίασαν τους κανονισμούς. Μάλιστα, όπως είδαμε και στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, οι δύο παίκτες βρίσκονται εκτός στίβου μάχης, ενώ όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός η παραγωγή θα αποφασίσει για το μέλλον τους στο παιχνίδι. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»