«Αφήνω τον άντρα μου να κοιμάται με άλλες γυναίκες ενώ καθαρίζω το σπίτι μας»

20:24 - 27/03/2023

Μία 37χρονη σύζυγος δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ενώ την ίδια ώρα ο άντρας της κοιμάται με άλλες γυναίκες. Οι φίλοι της λένε πως έχει χάσει την αξιοπρέπειά της ως γυναίκα. Η Monica Huldt – που έχει λογαριασμό και στο OnlyFans – ισχυρίζεται ότι «αφιερώνει» τη ζωή της στο να κάνει τον σύζυγό της, John (39 ετών), «ευτυχισμένο», παρόλο που αυτό σήμαινε ότι θα χάσει μερικούς φίλους στην πορεία. «Στην πραγματικότητα είχα παιδικούς φίλους που μου έλεγαν ότι έχασα την αξιοπρέπειά μου ως γυναίκα», είπε η Μόνικα. Μια τυπική μέρα για το μοντέλο του Instagram περιλαμβάνει μαγείρεμα για τον John, να καθαρίζει το σπίτι και να γυμνάζεται — αλλά όχι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Monica Huldt: Η 37χρονη που αφήνει τον σύζυγό της να κοιμάται με άλλες γυναίκες ενώ εκείνη καθαρίζει το σπίτι

Μια 37χρονη σύζυγος, η Monica Huldt, που είναι μοντέλο του Instagram, ενώ έχει λογαριασμό και στο OnlyFans, παραδέχεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ενώ την ίδια ώρα ο άντρας της κοιμάται με άλλες γυναίκες.Μια 37χρονη σύζυγος, η Monica Huldt, που είναι μοντέλο του Instagram, ενώ έχει λογαριασμό και στο OnlyFans, παραδέχεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ενώ την ίδια ώρα ο άντρας της κοιμάται με άλλες γυναίκες.Την ίδια ώρα, οι φίλοι της λένε πως έχει χάσει την αξιοπρέπειά της ως γυναίκα. Η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Αφήνω τον άντρα μου να κοιμάται με άλλες γυναίκες ενώ καθαρίζω το σπίτι μας» (Βίντεο)

Μία 37χρονη σύζυγος δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ενώ την ίδια ώρα ο άντρας της κοιμάται με άλλες γυναίκες. Οι φίλοι της λένε πως έχει χάσει την αξιοπρέπειά της ως γυναίκα. Η Monica Huldt – που έχει λογαριασμό και στο OnlyFans – ισχυρίζεται ότι «αφιερώνει» τη ζωή της στο να κάνει τον […] The post «Αφήνω τον άντρα μου να κοιμάται με άλλες γυναίκες ενώ καθαρίζω το σπίτι μας» (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!