Λάκης Γαβαλάς: «Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει είναι να πω στον σύντροφό μου ότι θα γίνω στρέιτ»
10:04 - 28/03/2023
Ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε σε πικάντικες ερωτήσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». «Είναι το ίδιο γυναικά και άντρας σήμερα. […]
The post Λάκης Γαβαλάς: «Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει είναι να πω στον σύντροφό μου ότι θα γίνω στρέιτ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: «Η πιο μεγάλη κατινιά που έχω κάνει σε σύντροφό μου είναι να του πω ότι θα γίνω στρέιτ»
Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο σχεδιαστής αναφορικά με την προσωπική του ζωή
Διαβάστε το στο Λάκης Γαβαλάς: «Η μεγαλύτερη κατινιά που έχω κάνει είναι να πω στον σύντροφό μου ότι θα γίνω στρέιτ»
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» απάντησε σε πικάντικες ερωτήσεις ο Λάκης Γαβαλάς.Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» απάντησε σε πικάντικες ερωτήσεις ο Λάκης Γαβαλάς.«Είναι το ίδιο γυναικά και άντρας σήμερα. Σε έναν άνθρωπο κοιτάζω το βλέμμα και το περιεχόμενο της συζήτησης που θα αναπτύξω μαζί του. Δέχομαι τα πιο κολακευτικά σχόλια για τους μηρούς μου», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς. «Ο σύντροφός μου δεν αντέχει που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛάκης Γαβαλάς: «Η πιο μεγάλη κατινιά που έχω κάνει είναι να πω στον σύντροφο μου ότι θα γίνω στρέιτ»
Ο Λάκης Γαβαλάς μετά τη συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα απάντησε στις ερωτήσεις της εκπομπής, περνώντας
To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Η πιο μεγάλη κατινιά που έχω κάνει είναι να πω στον σύντροφο μου ότι θα γίνω στρέιτ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr