Μητσοτάκης στο TikTok: Ζητώ ισχυρή εντολή για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους

17:10 - 28/03/2023

Ισχυρή εντολή για «να σαρώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα» αυτά που μας κρατάνε πίσω ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με βίντεο που ανέβασε στο TikTok μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών στις 21 Μαΐου. Στο βίντεο, ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και θέτει τους άξονες πάνω στους οποίους θα επιδιώξει να κινηθεί η …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Ζητάει ισχυρή εντολή μέσω TikTok – «Για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους»

Με βίντεο στα social media ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εκλογές και για ποιον λόγο θα ζητήσει «προσωπικά» ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό.

Διαβάστε το στο in.gr

Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok: Ζητώ ισχυρή εντολή για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους

Ισχυρή εντολή για «να σαρώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα» αυτά που μας κρατάνε πίσω ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με βίντεο που ανέβασε στο TikTok μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών στις 21 Μαΐου.Ισχυρή εντολή για «να σαρώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα» αυτά που μας κρατάνε πίσω ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με βίντεο που ανέβασε στο TikTok μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών στις 21 Μαΐου.Στο βίντεο, ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και θέτει τους άξονες πάνω στους οποίους θα επιδιώξει να κινηθεί η προεκλογική […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μητσοτάκης: Ζητώ ισχυρή εντολή για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους

Ισχυρή εντολή για «να σαρώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα» αυτά που μας κρατάνε πίσω ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με βίντεο που ανέβασε στο TikTok μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των Εθνικών Εκλογών στις 21 Μαΐου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης στο TikTok: Ζητώ ισχυρή εντολή για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους

Το μήνυμα στο TikTok για τις κάλπες της 21ης Μαΐου - «Πιο γρήγορα, πιο τολμηρά, να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά». Το άρθρο Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης στο TikTok: Ζητώ ισχυρή εντολή για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μητσοτάκης στο TikTok: Ζητώ ισχυρή εντολή για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους

Στο βίντεο ο πρωθυπουργός εμφανίζεται στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και κάνει ένα μίνι απολογισμό του κυβερνητικού έργου

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μητσοτάκης στο TikTok: Ζητώ ισχυρή εντολή για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους

Ισχυρή εντολή για «να σαρώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα» αυτά που μας κρατάνε πίσω ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με βίντεο που ανέβασε στο TikTok μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών στις 21 Μαΐου. Στο βίντεο, ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και θέτει τους άξονες πάνω στους οποίους θα επιδιώξει να κινηθεί η προεκλογική συζήτηση: το έργο της […] The post Μητσοτάκης στο TikTok: Ζητώ ισχυρή εντολή για να σαρώσουμε τις παθογένειες του κράτους appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»