Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Γιατί η παραγωγή κάποιους τους βοηθάει; Βασάλο λες πολλά και είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας»

19:26 - 28/03/2023

Mετά τις νέες εξελίξεις στο Survivor All Star και τις αποβολές των παικτών για παραβίαση κανονισμών, ο Τριαντάφυλλος, που σχολιάζει συχνά τα όσα εξελίσσονται στο reality επιβίωσης, πέταξε και κάποια «καρφιά» προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο και όχι μόνο. Yπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό επεισόδιο, αποβλήθηκαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, καθώς παραβίασαν βασικούς κανόνες του […] The post Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Γιατί η παραγωγή κάποιους τους βοηθάει; Βασάλο λες πολλά και είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Βόμβα» από Τριαντάφυλλο: «Βασάλο λες πολλά κι είσαι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας εκεί μέσα»

Με αφορμή το χθεσινό σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου ότι έβλεπαν κάποιες ύποπτες κινήσεις από την μεριά του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, ο Τριαντάφυλλος έριξε τα πυρά του προς τον Βασάλο. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor έγραψε σε έντονο ύφος ότι κι ο Κωνσταντίνος έχει τηλέφωνο στο Survivor. «Ερώτηση κρίσεως, γιατί όλοι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Τριαντάφυλλος ρίχνει «βόμβα» για τον Βασάλο: «Λες πολλά κι είσαι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας εκεί μέσα»

Τα βέλη του έριξε για ακόμα μία φορά ο Τριαντάφυλλος εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου. Με αφορμή το χθεσινό σχόλιο του […] The post Ο Τριαντάφυλλος ρίχνει «βόμβα» για τον Βασάλο: «Λες πολλά κι είσαι ο νούμερο ένα τηλεφωνάκιας εκεί μέσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Survivor – Τριαντάφυλλος vs Βασάλος: «Λες πολλά αλλά είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας»

Με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε χθες ο παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Τριαντάφυλλος αυτή τη φορά, αναφέρθηκε σε εκείνον ρίχνοντας πυρά εναντίον του. Διαβάστε περισσότερα. The post Survivor – Τριαντάφυλλος vs Βασάλος: «Λες πολλά αλλά είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»