Καιρός αύριο: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Τετάρτη 29 Μαρτίου

22:22 - 28/03/2023

ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 και προσκαιρα τις πρωινές ώρες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά και θα κυμανθεί σε χαμηλές για την εποχή τιμές. Στα βόρεια θα φτάσει τους 13 με 14 βαθμούς, ενώ στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 17

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Η λαχτάρα σου για περισσότερη ποικιλία σήμερα και αύριο, μπορεί να σε οδηγήσει σε συναρπαστικές κατευθύνσεις. Με την προσωπική σου απήχηση να αυξάνεται φαίνεται να προσελκύεις ενδιαφέρουσες ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο καιρός της Τετάρτης, 29 Μαρτίου 2023

Σχετικά χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Διαβάστε το στο news.gr

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 29η μέρα του μήνα Μάρτιου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά; Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε […] The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023