Βάσια Τριφύλλη: «Ήταν δύσκολη η περίοδος που είχα καρκίνο, παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα»

09:38 - 29/03/2023

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα του Happy Day για τις πιο To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: «Ήταν δύσκολη η περίοδος που είχα καρκίνο, παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσια Τριφύλλη για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα»

Η Βάσια Τριφύλλη μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, αναφέρθηκε στις πιο έντονες στιγμές της ζωής της, αλλά και την περίοδο που νόησε από καρκίνο. «Ήταν δύσκολη περίοδος και πιο πολύ ήταν δύσκολη γιατί παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα. Νομίζοντας πως κάνοντας τους πολύ λυπημένους, ότι αυτό εμένα με βοηθάει. Εμένα δεν με βοηθάει […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της