Adele: «Ήπια τέσσερα μπουκάλια κρασί στις 11 το πρωί κατά τη διάρκεια της καραντίνας»

12:24 - 29/03/2023

Η Adele αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήπιε τέσσερα μπουκάλια κρασί πριν το μεσημεριανό της γεύμα. Η 34χρονη τραγουδίστρια κρατούσε ένα ποτήρι κρασί στη σκηνή στο Λας Βέγκας τη στιγμή που έκανε την εξομολόγησή της στο κοινό.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Adele: Στο lockdown, ήπια τέσσερα μπουκάλια κρασί στις 11 το πρωί

Η τραγουδίστρια Adele καθώς βρισκόταν στην σκηνή στο Λας Βέγκας, εξομολογήθηκε στο κοινό πώς πέρασε την καραντίνα παρέα με κρασί.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Adele: Ήπια 4 μπουκάλια κρασί στις 11 το πρωί στο lockdown

Σε μια εξομολόγηση στους θαυμαστές της προχώρησε η Adele στη σκηνή του Colosseum στο Λας Βέγκας. «Θυμάμαι όταν ήρθα εδώ στον COVID, στο lockdown, ήταν 11 το πρωί και είχα πιει τουλάχιστον τέσσερα μπουκάλια κρασί. Είπα το 2020 ότι ήθελα να βγάλω το άλμπουμ μου και όλοι στο σπίτι ήμασταν μεθυσμένοι» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια, σύμφωνα με την Daily Star. Πέρσι, σε συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρι στο CBS είχε πει ότι σταμάτησε να πίνει μετά τον θάνατο του πατέρα της, Mark Evans από καρκίνο του εντέρου τον Μάιο του 2021 σε ηλικία 57 ετών και μετά το διαζύγιο από τον πρώην άνδρα της Simon Konecki. «Σταμάτησα να πίνω. Ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσεις πραγματικά κατά κάποιο τρόπο τον

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Adele: Στο lockdown, ήπια τουλάχιστον τέσσερα μπουκάλια κρασί, στις 11 το πρωί

Adele: Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele όταν βρισκόταν στη σκηνή του Colosseum στο Λας Βέγκας προχώρησε σε μία εξομολόγηση ψυχής στους θαυμαστές της λέγοντας: «Θυμάμαι όταν ήρθα εδώ στον COVID, στο lockdown, ήταν 11 το πρωί και είχα πιει τουλάχιστον τέσσερα μπουκάλια κρασί. Είπα το 2020 ότι ήθελα να βγάλω το άλμπουμ μου και όλοι στο […] Το άρθρο Adele: Στο lockdown, ήπια τουλάχιστον τέσσερα μπουκάλια κρασί, στις 11 το πρωί εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Adele: Στο lockdown, ήπια τέσσερα μπουκάλια κρασί στις 11 το πρωί

Η τραγουδίστρια Adele καθώς βρισκόταν στην σκηνή στο Λας Βέγκας, εξομολογήθηκε στο κοινό πώς πέρασε την καραντίνα παρέα με κρασί. Η Adele όταν βρισκόταν στη σκηνή του Colosseum στο Λας Βέγκας προχώρησε σε μία εξομολόγηση στους θαυμαστές της: «Θυμάμαι όταν ήρθα εδώ στον COVID, στο lockdown, ήταν 11 το πρωί και είχα πιει τουλάχιστον τέσσερα […] The post Adele: Στο lockdown, ήπια τέσσερα μπουκάλια κρασί στις 11 το πρωί appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Αντιδράσεις για το λουκέτο και τη μεταφορά του πρωτοδικείου του Μεσολογγίου

Λόττο: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Τετάρτης

Μυστήριο με μάρκες 2.000 ετών που βρήκαν οι αρχαιολόγοι – Έχουν ελληνικά γράμματα

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Χάθηκαν δύο «χρυσοί» βαθμοί στο Βικελίδης

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Κακός Παναθηναϊκός, στο +4 η ΑΕΚ (video)

FBI: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, παρόμοια με αυτή του Ισλαμικού Κράτους στη Μόσχα