Ρόμα: Μένει στη Ρώμη ο Μουρίνιο, δεν «καίγεται» για Παρί

13:44 - 29/03/2023

Διατεθειμένος να παραμείνει στη Ρώμη και τη νέα χρονιά είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δε βλέπει με ιδιαίτερη ζέση τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν ή την επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Ζοζέ Μουρίνιο, δέχθηκε μία διερευνητική προσέγγιση από τον Λουϊς Κάμπος, προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις για […] The post Ρόμα: Μένει στη Ρώμη ο Μουρίνιο, δεν «καίγεται» για Παρί appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Μένει στη Ρόμα ο Μουρίνιο, δεν ενδιαφέρεται για Παρί»

«Μένει στη Ρόμα ο Μουρίνιο, δεν ενδιαφέρεται για Παρί» 29/03/2023 Τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Ζοσέ Μουρίνιο, δέχθηκε διερευνητική πρόταση από τον Λουϊς Κάμπος, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι γνωστό, πως οι πρωταθλητές Γαλλίας αναζητούν τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Γκαλτιέ με τον «Special One», να είναι πάντα στους υποψήφιους. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο 60χρονος προπονητής, έχει αποφασίσει να παραμείνει στην Ρώμη την επόμενη σεζόν, καθώς δεν ενδιαφέρεται ούτε για την Παρί Σεν Ζερμέν, ούτε για κάποια ομάδα της Premier League.  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πορτογάλος τεχνικός, πήρε την απόφαση

Διαβάστε το στο filathlos.gr

«Μένει στη Ρόμα ο Μουρίνιο, δεν ενδιαφέρεται για Παρί»

Προτιμά να παραμείνει στη Ρώμη και τη νέα χρονιά, ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τη μετακίνηση του στην Παρί να μην τον... «συγκινεί».

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»