Ιταλία: Φωτιά σε εργοστάσιο χημικών στη Νοβάρα – Εκκενώθηκε η περιοχή

13:52 - 29/03/2023

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί (29/3) σε εργοστάσιο χημικών στη Νοβάρα, στη βόρεια Ιταλία, με τις αρχές να εκκενώνουν την περιοχή, σύμφωνα με την κρατική ραδιοτηλεόραση RAI. H πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο χημικών «Κemi» στο Σαν Πιέτρο Μοσέτσο, από άγνωστη ακόμη αιτία και μέσα σε λίγη ώρα ο καπνός έγινε ορατός από κάθε σημείο […] The post Ιταλία: Φωτιά σε εργοστάσιο χημικών στη Νοβάρα – Εκκενώθηκε η περιοχή appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο χημικών στην Ιταλία - Εκκενώθηκε η περιοχή, ανησυχία για τοξικά αέρια

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Τετάρτης (29.03.2023) στις πυροσβεστικές Αρχές της Ιταλίας, μετά από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο χημικών κοντά στην πόλη Νοβάρα.  Η φωτιά στο εργοστάσιο χημικών, που βρίσκεται στην βόρεια Ιταλία, ξέσπασε από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Από μεγάλη απόσταση είναι ορατό ένα μεγάλο, μαύρο σύννεφο καπνού και ο ... Περισσότερα To άρθρο Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο χημικών στην Ιταλία - Εκκενώθηκε η περιοχή, ανησυχία για τοξικά αέρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιταλία: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο χημικών στη Νοβάρα – Αποκλείστηκε η περιοχή

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης σε βιομηχανία επεξεργασίας χημικών ουσιών, κοντά στην πόλη Νοβάρα της βόρειας Ιταλίας...

Διαβάστε το στο Zougla

Πυρκαγιά σε βιομηχανία χημικών ουσιών στη βόρεια Ιταλία – Αποκλείστηκε η περιοχή

Βάσει των δειγματοληψιών φαίνεται να μην υπάρχει κίνδυνος εισπνοής των χημικών ουσιών

Διαβάστε το στο in.gr

Ιταλία: Πυρκαγιά σε βιομηχανία χημικών ουσιών – Αποκλεισμένη η περιοχή

Σήμερα το πρωί σε βιομηχανία επεξεργασίας χημικών ουσιών, κοντά στην πόλη Νοβάρα της βόρειας Ιταλίας, ξέσπασε πυρκαγιά. Από μεγάλη απόσταση είναι ορατό ένα μεγάλο, μαύρο σύννεφο καπνού, ενώ στην περιοχή επιχειρούν τρεις ομάδες πυροσβεστών. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν προκύπτει να υπάρχουν τραυματίες, αλλά ο δήμαρχος της Νοβάρα κάλεσε τους πολίτες να κρατήσουν τα παράθυρα των σπιτιών κλειστά για προληπτικούς λόγους. Το ίδιο Το άρθρο Ιταλία: Πυρκαγιά σε βιομηχανία χημικών ουσιών – Αποκλεισμένη η περιοχή εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ιταλία: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο χημικών - Ανησυχία για τοξικά αέρια

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Τετάρτης (29/3) στις πυροσβεστικές Αρχές της Ιταλίας, μετά από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο χημικών κοντά στην πόλη Νοβάρα. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ιταλία: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο χημικών στη Νοβάρα - Συστάσεις στους πολίτες να μείνουν σπίτι

Σε συναγερμό η πυροσβεστική από το πρωί για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Νοβάρα της ΙταλίαςΜεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από το πρωί της Τετάρτης σε εργοστάσιο χημικών στην επαρχία της Νοβάρα, στην περιφέρεια του Πεδεμοντίου, στην Βόρεια Ιταλία. Ο δήμαρχος της ιταλικής πόλης κάνει έκκληση στα παιδιά να παραμείνουν στις τάξεις τους στα σχολεία, με κλειστά τα παράθυρα και να αποτρέπουν οι άσκοπες μετακινήσεις, καθώς οι γονείς τους δεν μπορούν να τα πάρουν. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και επιχειρούν την κατάσβεση, ενώ μεγάλο σύννεφο καπνού έχει απλωθεί πάνω από το εργοστάσιο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες. Από τους περίπου 50 εργαζόμενους, γύρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι