Καιρός – Αρναούτογλου: Από Δευτέρα βροχές, σκόνη και χιόνια στα βουνά

19:10 - 29/03/2023

Νέα στοιχεία έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου για τη νέα αλλαγή του καιρού που έρχεται από την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα. Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός μέχρι και το Σαββατοκύριακο (1-2/4), πριν τα φαινόμενα επηρεάσουν σχεδόν ολόκληρη τη χώρα. Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως τα επόμενα 24ωρα η θερμοκρασία θα […] Το άρθρο Καιρός – Αρναούτογλου: Από Δευτέρα βροχές, σκόνη και χιόνια στα βουνά εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Πολλές βροχές από 3 Απριλίου

Κρύο το πρωί της Πέμπτης, αλλά ο καιρός φτιάχνει. Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.Λιακάδα τις επόμενες ώρες, με κατά τόπους συννεφιές προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου με τον καιρό από 3 Απριλίου και μετά να «βγάζει» πολλές βροχές. Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης θα έχουμε λιακάδα παντού με συννεφιές στα ΝΑ νησιωτικά και στην ανατολική Μακεδονία. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε τοπικές συννεφιές στα ΒΑ της χώρας. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά στους 18 βαθμούς, στα ΒΑ από 8 έως 13 και στα νότια στους 15. Στην Αττική λιακάδα από το πρωί και λίγα σύννεφα στους ορεινούς όγκους. Η θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη επίσης θα έχουμε ηλιοφάνεια

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά