Ηλίας Γκότσης: «Αν μου άρεσε να εκθέτω ανθρώπους, στο αεροπλάνο δεν θα ήμουν μόνο εγώ και ο Πιλίδης»

20:04 - 29/03/2023

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης 29/3, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης To άρθρο Ηλίας Γκότσης: «Αν μου άρεσε να εκθέτω ανθρώπους, στο αεροπλάνο δεν θα ήμουν μόνο εγώ και ο Πιλίδης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Γκότσης: Αν μου άρεσε να εκθέτω ανθρώπους, στο αεροπλάνο δεν θα ήμουν μόνο εγώ και ο Πιλίδης

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης (29/3), ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης ύστερα από την αποβολή τους από το Survivor All Star. Οι δυο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού – όπως εκείνον της τροφής αλλά και της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο – με συνέπεια να αποβληθούν οριστικά από το reality επιβίωσης. Μέσα από τα προσωπικά του social media, όμως, ο όμορφος personal trainer θέλησε να δώσει μια πρώτη απάντηση στο πλήθος μηνυμάτων που δέχεται από τους διαδικτυακούς του φίλους. Με το που ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε στο σπίτι του στην Αθήνα δε, ανέβασε ένα Instagram Story, στο οποίο «κάρφωνε» έμμεσα και άλλους παίκτες του Survivor All Star. «Και για

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor – Στην αντεπίθεση ο Ηλίας Γκότσης: «Στο αεροπλάνο δεν θα έπρεπε να ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης»

Το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο Ηλίας Γκότσης μετά την επιστροφή από το Survivor.Το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο Ηλίας Γκότσης μετά την επιστροφή από το Survivor.Τις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα μετράει ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος και επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης έπειτα από την αποβολή του από το Survivor All Star λόγω παραβίασης βασικών κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης. Ο νικητής προηγούμενου κύκλου του Survivor και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor: Ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε με αιχμές – «Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης»

Τις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα μετράει ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος και επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης έπειτα από […] The post Survivor: Ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε με αιχμές – «Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της