Ηλίας Γκότσης: «Αν μου άρεσε να εκθέτω ανθρώπους, στο αεροπλάνο δεν θα ήμουν μόνο εγώ και ο Πιλίδης»
20:04 - 29/03/2023
Στην Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης 29/3, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης
To άρθρο Ηλίας Γκότσης: «Αν μου άρεσε να εκθέτω ανθρώπους, στο αεροπλάνο δεν θα ήμουν μόνο εγώ και ο Πιλίδης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Γκότσης: Αν μου άρεσε να εκθέτω ανθρώπους, στο αεροπλάνο δεν θα ήμουν μόνο εγώ και ο Πιλίδης
Στην Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης (29/3), ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης ύστερα από την αποβολή τους από το Survivor All Star. Οι δυο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού – όπως εκείνον της τροφής αλλά και της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο – με συνέπεια να αποβληθούν οριστικά από το reality επιβίωσης. Μέσα από τα προσωπικά του social media, όμως, ο όμορφος personal trainer θέλησε να δώσει μια πρώτη απάντηση στο πλήθος μηνυμάτων που δέχεται από τους διαδικτυακούς του φίλους. Με το που ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε στο σπίτι του στην Αθήνα δε, ανέβασε ένα Instagram Story, στο οποίο «κάρφωνε» έμμεσα και άλλους παίκτες του Survivor All Star. «Και για
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor – Στην αντεπίθεση ο Ηλίας Γκότσης: «Στο αεροπλάνο δεν θα έπρεπε να ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης»
Το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο Ηλίας Γκότσης μετά την επιστροφή από το Survivor.Το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο Ηλίας Γκότσης μετά την επιστροφή από το Survivor.Τις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα μετράει ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος και επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης έπειτα από την αποβολή του από το Survivor All Star λόγω παραβίασης βασικών κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης. Ο νικητής προηγούμενου κύκλου του Survivor και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor: Ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε με αιχμές – «Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης»
Τις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα μετράει ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος και επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης έπειτα από […]
The post Survivor: Ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε με αιχμές – «Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr