Έλεος!: «Φρίκαρε» η Αννίτα Πάνια με την κουκουβάγια – «Δεν γίνεται να με γλεντάτε έτσι» – «Είναι το κατοικίδιο του Χάρου», τρόλαρε ο Ψινάκης

03:00 - 30/03/2023

Στο επεισόδιο της εκπομπής «Έλεος!» με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια που προβλήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/3) από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, οι δύο παρουσιαστές έμαθαν για τις γρουσουζιές και τις δεισιδαιμονίες, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό. «Ξέρεις, ε; Είδα μια μαύρη γάτα», έκανε η Πάνια στον Ψινάκη ενώ τους έβαφαν για την εκπομπή και συνέχισε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει εδώ μέσα σήμερα. Έπρεπε να περάσω και κάτω από μια σκαλά». «Κουκουβάγια είδες;», ρώτησε ο Ψινάκης και την προειδοποίησε: «Λένε ότι είναι θάνατος… Σε εμένα έχουν κάτσει 100 κουκοβάγιες πάνω μου, στο αυτοκίνητο, παντού, αλλά τίποτα». «Έχεις το… αλεξι-θάνατο» είπε η Πάνια, αλλά παραδέχθηκε στ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

ΙΝΚΑ: Ακριβότερο το τραπέζι των Χριστουγέννων το 2025 σε σχέση με το 2024

Ο Χρήστος Τσίτουρας Διοικητής της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξημένος κατά 2,5% ο τζίρος των επιχειρήσεων της χώρας τον φετινό Οκτώβριο

Για διαφθορά θα δικαστεί πρώην υπουργός Μεταφορών της Ισπανίας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Σάντσεθ

Βίντεο με τη στιγμή που αναβάτης μοτοσικλέτας πέφτει πάνω σε τροχονόμο στην Αττική Οδό

90χρονος ακινητοποίησε σκύλο με χαρτοταινία και τον έθαψε ζωντανό στη Νέα Μηχανιώνα