Κύπελλο Ελλάδας: Αλλαγή ώρας στη ρεβάνς Ολυμπιακού-ΑΕΚ

12:16 - 30/03/2023

Κύπελλο Ελλάδας: Αλλαγή ώρας στη ρεβάνς Ολυμπιακού-ΑΕΚ 30/03/2023 Αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Η ρεβάνς (3-0 υπέρ των κιτρινόμαυρων το πρώτο ματς) Πειραιωτών και Ένωσης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου θα ξεκινήσει στις 19:30 και όχι στις 19:00, όπως είχε αρχικά οριστεί. Η σχετική ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη 12/04/2023 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", έχει νέα ώρα έναρξης 19:30 αντί για τις 19:00 που είχε αρχικά οριστεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κύπελλο Ελλάδος: Άλλαξε ώρα το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Με ανακοίνωση της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γνωστοποίησε ότι άλλαξε η ώρα στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ για τον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης. Παρότι αρχικά είχε οριστεί ο δεύτερος αγώνας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, Ολυμπιακός – ΑΕΚ για τις 19:00 τη Μ. Τετάρτη (12/04), η ΕΠΟ με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε την αλλαγή […] The post Κύπελλο Ελλάδος: Άλλαξε ώρα το Ολυμπιακός – ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Κυπελλο Ελλάδας: Αλλαγή ώρας στη ρεβάνς Ολυμπιακός – ΑΕΚ

  Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αλλαγή ώρας στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, με τον αγώνα τελικά να ορίζεται για τη Μ. Τετάρτη (12/4) στις 19:30, αντί για τις 19:00 που ήταν προγραμματισμένος. Νέα ώρα έναρξης για τον δεύτερο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Αλλαγή ώρας στη ρεβάνς Ολυμπιακού - ΑΕΚ

Ανακοίνωση της ΕΠΟ για αλλαγή ώρα στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο ΕλλάδαςΑλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Η ρεβάνς (3-0 υπέρ των κιτρινόμαυρων το πρώτο ματς) Πειραιωτών και Ένωσης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου θα ξεκινήσει στις 19:30 και όχι στις 19:00, όπως είχε αρχικά οριστεί. Η σχετική ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη 12/04/2023 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", έχει νέα ώρα έναρξης 19:30 αντί για τις 19:00 που είχε αρχικά οριστεί».

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Αλλαγή ώρας στο δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Η ΕΠΟ όρισε την ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου, αλλάζοντας σήμερα την ώρα έναρξης από τις 19:00, στις 19:30. Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος αγώνας είχε οριστεί αρχικά για την 1η Μαρτίου, ωστόσο, είχε οδηγηθεί σε αναβολή μετά το πολύνεκρο […] The post Κύπελλο Ελλάδας: Αλλαγή ώρας στο δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Αλλαγή ώρας στο δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Η ανακοίνωση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»