Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Έπαιρναν τηλέφωνο στον Alpha και ζητούσαν την απόλυσή μου»

14:14 - 30/03/2023

Πριν από τρία χρόνια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είχε θάψει την ταινία Cats στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντας […] The post Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Έπαιρναν τηλέφωνο στον Alpha και ζητούσαν την απόλυσή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Ζητούσαν να απολυθώ»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν από χρόνια. Η αντίδραση από την Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε το στο in.gr

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Είχαν πάρει τηλέφωνο στον Alpha και ζητούσαν να απολυθώ»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, σε συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη περί αγένειας στην τηλεόραση, αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν χρόνια και άνθρωποι από εταιρεία κινηματογράφου ζητούσαν την απόλυσή του, λόγω της αρνητικής κριτικής του για την ταινία Cats. Συγκεκριμένα, ο στενός Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε: «Θυμάσαι μία κριτική που είχα κάνει στον Alpha για την […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Είχαν πάρει τηλέφωνο και είχαν ζητήσει να απολυθώ

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε ένα περιστατικό που του είχε τύχει πριν χρόνια, λόγω μίας αρνητικής κριτικής που είχε κάνει για μια ταινία.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Έπαιρναν τηλέφωνο στον Alpha και ζητούσαν την απόλυσή μου»

O Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πριν από τρία χρόνια είχε «θάψει» την ταινία Cats στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι η χειρότερη ταινία της εβδομάδας, της χρονιάς και ίσως της δεκαετίας»O Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πριν από τρία χρόνια είχε «θάψει» την ταινία Cats στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι η χειρότερη ταινία της εβδομάδας, της χρονιάς και ίσως της δεκαετίας»Σήμερα, λοιπόν, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε, και πάλι στον αέρα της Ελένης, ότι τότε έπαιρναν τηλέφωνο συγκεκριμένοι άνθρωποι στο κανάλι, οι οποίοι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Είχαν πάρει τηλέφωνο στον Alpha και ζητούσαν να απολυθώ»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, σε συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη περί αγένειας στην τηλεόραση, αποκάλυψε ένα περιστατικό To άρθρο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Είχαν πάρει τηλέφωνο στον Alpha και ζητούσαν να απολυθώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Έπαιρναν τηλέφωνο στον Alpha και ζητούσαν την απόλυσή μου»

«Θυμάσαι μια κριτική στον Alpha που είχα κάνει για την ταινία Cats; Ξέρεις ότι πήραν τηλέφωνο στις εταιρίες διανομής και είπαν να απολυθώ;»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Ζητούσαν την απόλυση μου στον ALPHA»

Μια κριτική του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στάθηκε η αφορμή για να ζητήσουν την απόλυση του όταν βρισκόταν στον ALPHA! The post Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Ζητούσαν την απόλυση μου στον ALPHA» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Είχαν πάρει τηλέφωνο και ζητούσαν να απολυθώ»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν από χρόνια και άνθρωποι από εταιρεία κινηματογράφου ζητούσαν την απόλυσή του, λόγω της αρνητικής κριτικής του για ταινία. «Θυμάσαι μια κριτική που είχα κάνει στον Alpha για μια ταινία;», ρώτησε ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος στην εκπομπή «Ελένη» και συνέχισε: «Το ξέρεις ότι είχαν πάρει τηλέφωνο σε […] The post Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Είχαν πάρει τηλέφωνο και ζητούσαν να απολυθώ» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»