#Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Matthew Perry – Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τη συνάντησή τους: «Δεν θα μπορούσα να το υποψιαστώ ποτέ»

tlife.gr
Ο Matthew Perry «έσπασε» πρώτος τον κρίκο των κολλητών από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», φεύγοντας από τη To άρθρο Matthew Perry – Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τη συνάντησή τους: «Δεν θα μπορούσα να το υποψιαστώ ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 30/10/2023

Ο Γιάννης Στάνκογλου για τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν: «Ήθελα να προστατεύσω τα παιδιά από τον Τύπο»

tlife.gr
Τον Γιάννη Στάνκογλου υποδέχεται απόψε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην εκπομπή του «Watch Next».  Ο γνωστός ηθοποιός, To άρθρο Ο Γιάννης Στάνκογλου για τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν: «Ήθελα να προστατεύσω τα παιδιά από τον Τύπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 06/10/2023

Ελένη Μενεγάκη: Η λιτή έναρξη στην πρεμιέρα και η έκπληξη στους τηλεθεατές της

okmag.gr
Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα 18/9 έκανε την πρεμιέρα της και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Ωστόσο με λίγα λόγια έκανε την έναρξή της ενώ επιφύλαξε και μια έκπληξη στους τηλεθεατές της. Στην ομάδα της είναι οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μάλιστα, είχε γίνει ήδη γνωστό το γεγονός ότι η […] The post Ελένη Μενεγάκη: Η λιτή έναρξη στην πρεμιέρα και η έκπληξη στους τηλεθεατές της appeared first on OK! Magazine.
13:58 18/09/2023

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Η φωτογραφία από την συνάντησή του με τον Γούντι Άλεν

okmag.gr
O Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε με τον Γούντι Άλεν. Ο κριτικός κινηματογράφου πήρε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον επιτυχημένο σκηνοθέτη. «Wοοdy is back! Πιστεύει φουλ στην τύχη, είναι φριχτός μουσικός, κατά τη γνώμη του, έχει μια άποψη για την αγγαρεία στο γάμο, λέει αν η 50η του ταινία θα είναι […] The post Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Η φωτογραφία από την συνάντησή του με τον Γούντι Άλεν appeared first on OK! Magazine.
20:58 04/09/2023

Νίκος Χαρδαλιάς: Ηχηρά ονόματα μαζί του στις Περιφερειακές εκλογές

tilegrafimanews.gr
ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Με εντατικούς ρυθμούς συμπληρώνεται και βαίνει προς ολοκλήρωση το παζλ των υποψηφίων που θα αποτελέσουν τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στις υποψηφιότητες θα βρίσκονται αυτές της αδερφής της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χριστίνας, στο Κεντρικό τομέα αλλά και της συζύγου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, Άννας Μαρίας Φλώρου - Τσικρικώνη, με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού η οποία θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα. Στην ίδια περιοχή υποψήφιος θα είναι ο γνωστός ποινικολόγος, Σπύρος Δημη
16:46 26/08/2023

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Είχε έρθει εδώ και μας χαιρέτησε με διαβασμένη αυτοπεποίθηση»

tlife.gr
Σε μια αποκάλυψη για τον καλεσμένο που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και απασχόλησε τους To άρθρο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε Ελένη Μενεγάκη: «Είχε έρθει εδώ και μας χαιρέτησε με διαβασμένη αυτοπεποίθηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 22/06/2023

«Maestro»: Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές για τον δεύτερο κύκλο

tovima
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ταξίδεψε στους Παξούς και συνάντησε το cast της σειράς Maestro - Τι αποκάλυψαν για τον νέο κύκλο
15:46 04/05/2023

Μαρία Καβογιάννη: «Ένιωσα χαρά και ευγνωμοσύνη για την ανταπόκριση του κόσμου στη σκηνή του ξυλοδαρμού»

zappit.gr
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ταξίδεψε στους Παξούς και συνάντησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους πρωταγωνιστές της σειράς Maestro, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια […] The post Μαρία Καβογιάννη: «Ένιωσα χαρά και ευγνωμοσύνη για την ανταπόκριση του κόσμου στη σκηνή του ξυλοδαρμού» appeared first on Zappit.
15:28 04/05/2023

Αποκαλύψεις για το Maestro – Οι συγκλονιστικές αλλαγές στον δεύτερο κύκλο

in.gr
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ταξίδεψε στους Παξούς και συνάντησε το cast της σειράς Maestro. Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές για τον δεύτερο κύκλο.
15:08 04/05/2023

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην Ελένη για τα γυρίσματα της νέας σεζόν

zappit.gr
Στους Παξούς βρίσκεται το καστ της επιτυχημένης σειράς του Mega, Maestro, για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος […] The post Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην Ελένη για τα γυρίσματα της νέας σεζόν appeared first on Zappit.
15:08 28/04/2023

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Είχαν πάρει τηλέφωνο και είχαν ζητήσει να απολυθώ

thebest.gr
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε ένα περιστατικό που του είχε τύχει πριν χρόνια, λόγω μίας αρνητικής κριτικής που είχε κάνει για μια ταινία.
06:16 01/04/2023

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Έπαιρναν τηλέφωνο στον Alpha και ζητούσαν την απόλυσή μου»

zappit.gr
Πριν από τρία χρόνια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είχε θάψει την ταινία Cats στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντας […] The post Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Έπαιρναν τηλέφωνο στον Alpha και ζητούσαν την απόλυσή μου» appeared first on Zappit.
14:14 30/03/2023

Δεν το περίμενε κανείς – Η κίνηση της Μενεγάκη απέναντι στους φωτογράφους έξω από το σπίτι του Ουγγαρέζου

eleftherostypos.gr
Πριν από μερικές ημέρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάλεσε στο σπίτι του συνεργάτες της εκπομπής, με σκοπό να γιορτάζουν τα γενέθλιά του. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ελένη Μενεγάκη, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χριστοπούλου και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος… Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Απόφαση για διεξαγωγή του Ατρόμητος – ΑΕΚ – Απαλλάχθηκαν οι γηπεδούχοι […] Το άρθρο Δεν το περίμενε κανείς – Η κίνηση της Μενεγάκη απέναντι στους φωτογράφους έξω από το σπίτι του Ουγγαρέζου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:44 14/02/2023

Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς

dete.gr
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος επιλέγει τις καλύτερες ταινίες του 2022.Το «Tοp Gun: Maverick» ήταν η κορυφαία εμπορική ταινία της χρονιάς, στην Ελλάδα. Το «Spencer» φιλοτεχνεί ένα ενδιαφέρον πορτρέτο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο Μπαζ Λουρμάν υπογραφεί σκηνοθετικά έναν πάμφωτο «Elvis» H ταινία «Κορσές» ήταν μια διαφορετική προσέγγιση της ιστορίας της αυτοκράτειρας Σίσσυ. Το “Drive my car” απέσπασε […]
16:22 22/12/2022

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία είναι συγκρουσιακή, τώρα δέχεται κι αυτή την κριτική»

zappit.gr
Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, όπου και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της προώθησης μίας εταιρείας με ρούχα. Η τραγουδίστρια πόζαρε […] The post Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία είναι συγκρουσιακή, τώρα δέχεται κι αυτή την κριτική» appeared first on Zappit.
14:58 05/12/2022

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «βλέπει» την Ελένη Μενεγάκη σαν… φωτισμένο αεροδιάδρομο – «Μου λες έλα προσγειώσου»

Newsbeast.gr
Έναν ακόμα απολαυστικό διάλογο είχαν οι συντελεστές της εκπομπής «Ελένη» του Mega στο ξεκίνημα της, το μεσημέρι της Πέμπτης (01/11). Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να παίξει ένα «παιχνίδι» με τους συνεργάτες της και τους ζήτησε να βάλουν δίπλα στο 2022 το οποίο σιγά – σιγά τελειώνει, την πρώτη λέξη που τους έρχεται στο μυαλό. «Καλό μας μήνα! Φτάσαμε στο τέλος του 2022 και θέλω με τη σειρά να μου πείτε ένας ένας την πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό δίπλα στο 2022 που άντε γεια, δόξα τω Θεώ!» είπε η Ελένη Μενεγάκη. Οι συνεργάτες της ο ένας μετά τον άλλον είπαν την λέξη που τους ήρθε στο μυαλό. Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Πίεση». Ηλιάνα Χρυσικοπούλου: «Αλλαγή». Δημήτρης Ουγγαρέζ
20:42 01/12/2022

Babylon: O Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μιλά για την αμφιλεγόμενη ταινία

youfly.com
O Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μας δίνει μια πρώτη γεύση για μια από τις πλέον πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το «Babylon»! The post Babylon: O Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μιλά για την αμφιλεγόμενη ταινία appeared first on Youfly.
16:52 29/11/2022

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Ξεφυλλίζουμε μαζί του το άλμπουμ με τις νεανικές καλοκαιρινές του φωτογραφίες

okmag.gr
Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πέρασε το καλοκαίρι του ξαπλωμένος στις αγαπημένες του παραλίες, με μια απαιτούμενη δόση από τη μεγάλη του αγάπη το σινεμά. Εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό της Ελένης Μενεγάκη δίνοντας από εκεί τα φώτα του για όσα θα θέλαμε ή δεν θα θέλαμε να δούμε στις σκοτεινές κινηματογραφικές αίθουσες. […] The post Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Ξεφυλλίζουμε μαζί του το άλμπουμ με τις νεανικές καλοκαιρινές του φωτογραφίες appeared first on OK.
18:08 12/09/2022

Tόνια Σωτηροπούλου: Το φούξια είναι το χρώμα της – Τα looks που επιλέγει στη Βενετία

okmag.gr
Στη Βενετία βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός έχει ήδη ταξιδέψει στην πλωτή πόλη της Ιταλίας προκειμένου να ζήσει από κοντά τον παλμό του 79ου Φεστιβάλ της Βενετίας. Μάλιστα δεν ποζάρει μόνη. Μαζί της στις φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο πουν ανεβάζει στα social media, βρίσκεται ο κριτικός κινηματογράφου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος […] The post Tόνια Σωτηροπούλου: Το φούξια είναι το χρώμα της – Τα looks που επιλέγει στη Βενετία appeared first on OK.
18:38 04/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load