Κούγιας: «Η ομάδα που μου ταιριάζει να αγοράσω είναι ο Άρης!»

21:16 - 30/03/2023

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο  Αλέξης Κούγιας, με τον γνωστό ποινικολόγο να μιλά για την ανάγκη που αισθάνεται να αποκτήσει μια ομάδα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι με βάση τις οικονομικές του δυνατότητες, είναι ο Άρης. Παράλληλα, θυμήθηκε και μια παλιά ιστορία αναφορικά με τους «κιτρινόμαυρους». Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό […] The post Κούγιας: «Η ομάδα που μου ταιριάζει να αγοράσω είναι ο Άρης!» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας: Η ομάδα που μου ταιριάζει να αγοράσω είναι ο Άρης

Ο Αλέξης Κούγιας μετά την απεμπλοκή του από την Λάρισα θέλει να αγοράσει και πάλι ποδοσφαιρική ομάδα και σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, του ταιριάζει ο… Άρης. Ο γνωστός ποινικολόγος φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού «Focus FM» σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr και μίλησε για την ανάγκη που αισθάνεται να αποκτήσει μια ομάδα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι με βάση τις οικονομικές του δυνατότητες, αυτή η ομάδα είναι ο Άρης. Να σημειώσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι είχε συνδεθεί και με πιθανή εξαγορά της Κορίνθου μαζί με άλλους επιχειρηματίες της περιοχής. «Με βάση τις οικονομικές μου δυνατότητες, η ομάδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Βόμβα» Κούγια: «Η ομάδα που μου ταιριάζει να αγοράσω, είναι...»

«Βόμβα» Κούγια: «Η ομάδα που μου ταιριάζει να αγοράσω, είναι...» 30/03/2023 Μεγάλη συνέντευξη για όλους και για όλα παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων, μίλησε για την ανάγκη που αισθάνεται, να αγοράσει μια ομάδα! «Με βάση τις οικονομικές μου δυνατότητες, η ομάδα που μου ταιριάζει, πιστεύω ότι είναι ο Άρης. Θα μου πήγαινε αυτή η μεγάλη ομάδα, με τεράστια δύναμη, αλλά πρέπει να υπάρχει κλίμα εμπιστοσύνης με τους οπαδούς και να υπάρχει σοβαρός ιδιοκτήτης. Με… χίλια θα τον έπαιρνα τον Άρη, είχα κάνει μάλιστα προσπάθεια με Ντίμη Παπαϊωάννου, Βένο, Κούη, Γράντα, Μπακούρα, Κατσιαούνη και Δασυγένη, είχαμε μιλήσει, όταν είχε γίνει η

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κούγιας: «Θα μου ταίριαζε ο Άρης»

Για την πιθανή εκ νέου ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες, η ομάδα που θα του… ταίριαζε να αγοράσει είναι ο Άρης, ενώ πρόσθεσε πως κάτι τέτοιο το είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν. «Με βάση τις […] The post Κούγιας: «Θα μου ταίριαζε ο Άρης» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»