Φωτιά τώρα σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι

23:06 - 30/03/2023

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε εργοστάσιο κοντά στο 65ο χιλιόμετρο Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε εργοστάσιο με πυροσβεστήρες και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική. Η τοπική Πυροσβεστική έχει ζητήσει ενισχύσεις από Θήβα, Λιβαδειά, Χαλκίδα. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι! Αναφορές για εκρήξεις

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Πέμπτης (30/3) σε εργοστάσιο κοντά στο 67ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, στο Σχηματάρι. Στο σημείο σπεύδουν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, πρόκειται για εργοστάσιο κατασκευής πυροσβεστήρων. Κάτοικοι ... Περισσότερα To άρθρο Φωτιά σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι! Αναφορές για εκρήξεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βοιωτία: Yπό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο κοντά στο Σχηματάρι

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (30/3), σε εργοστάσιο κοντά στο 67ο χλμ. Αθηνών - Λαμίας, λίγο πριν το…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Διαβάστε το στο tovima

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ σε εργοστάσιο κοντά στο 65ο χλμ Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος Σχηματαρίου. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι ισχυρή και στην περιοχή βρίσκονται 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι ισχυρή και στην περιοχή σπεύδουν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Φωτιά τώρα σε εργοστάσιο κατασκευής πυροσβεστήρων στο Σχηματάρι

Από το εργοστάσιο που έχει εκδηλωθεί φωτιά ακούγονται πολλές εκρήξεις.Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο κατασκευής πυροσβεστήρων κοντά στο 65ο χλμ Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος Σχηματαρίου. 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα σπεύδουν στο σημείο. Η τοπική Πυροσβεστική έχει ζητήσει ενισχύσεις από Θήβα, Λιβαδειά, Χαλκίδα. Κάτοικοι ανέφεραν ότι ακούστηκαν εκρήξεις, ωστόσο η πυροσβεστική δεν το επιβεβαιώνει.      

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Βοιωτία: Yπό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο κοντά στο Σχηματάρι

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (30/3), σε εργοστάσιο κοντά στο 67ο χλμ. Αθηνών – Λαμίας, λίγο πριν το Σχηματάρι. Το εργοστάσιο στο οποίο ξέσπασε η φωτιά κατασκευάζονται πυροσβεστήρες. Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο newsbomb.gr, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς επιχείρησαν 20 Πυροσβέστες με οχτώ οχήματα. […] The post Βοιωτία: Yπό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο κοντά στο Σχηματάρι appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα