Μαρία Σολωμού: «Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου»

09:34 - 31/03/2023

Απόσπασμα από τις «Μαμάδες» με καλεσμένη την Μαρία Σολωμού έπαιξαν το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day και η ηθοποιός […] The post Μαρία Σολωμού: «Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Σολωμού: Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου, κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου

«Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κατάλαβα πως κυοφορώ αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε τη στάση του μπαμπά μου στον ύπνο, όχι επειδή ήξερα το φύλο» δήλωσε η Μαρία Σολωμού. Απόσπασμα από την εκπομπή Μαμά-δες προβλήθηκε από το Happy Day. Εκεί η Μαρία Σολωμού θα μιλήσει για το πως κατάλαβε το φύλο του μωρού ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Σολωμού: Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου, κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρία Σολωμού: Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου – Έκλαιγα γιατί έβλεπα ένα μικρό ταπεράκι μόνο του στο ψυγείο

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» θα βρεθεί καλεσμένη της Τζένης Θεωνά, η ηθοποιός Μαρία Σολωμού η οποία θα εξομολογηθεί πώς κατάλαβε το φύλο του παιδιού της κατά την εγκυμοσύνη, αλλά και ποιες δυσκολίες αντιμετώπισε. Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (31/03) στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha. «Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κατάλαβα πως κυοφορώ αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε τη στάση του μπαμπά μου στον ύπνο, όχι επειδή ήξερα το φύλο. Ήταν πολύ περίεργη η δική μου εγκυμοσύνη. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στην εγκυμοσύνη μου. Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου γιατί ήμουν αλλεργική φουλ. Η εγκυμοσύνη τις αλλεργίες ή τις εξαλείφει ή τις φουντώνει. Μάντεψε…», ανέφ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Σολωμού: «Κοιμόμουν με την ένεση κορτιζόνης δίπλα μου»

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μίλησε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Μαμάδες», απόσπασμα της οποίας έπαιξαν στο Happy Day.Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μίλησε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Μαμάδες», απόσπασμα της οποίας έπαιξαν στο Happy Day.«Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου κατάλαβα πως κυοφορώ αγόρι και το κατάλαβα επειδή είχε τη στάση του μπαμπά μου στον ύπνο, όχι επειδή ήξερα το φύλο. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο