Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

10:36 - 31/03/2023

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης για τη μητέρα του, To άρθρο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κάνει αγωγή και μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για όσα είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάνη πως είχε ερωτική σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά οι άλλες λεπτομέρειες που μοιράστηκε, προκάλεσαν αντιδράσεις. Ο γιος της αείμνηστης σταρ, Γιάννης Παπαμιχαήλ θα κινηθεί νομικά! Ο Γιώργος Λιάνης εμφανίστηκε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή Τετ α Τετ και είπε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον διεκδικούσε και μια μέρα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κάνει αγωγή και μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για όσα είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μηνύει τον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάνη για την ερωτική σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενόχλησαν τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος θα προχωρήσει σε μήνυση. «Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας», είπε ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη. «Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του. Μας πήρε μια μέρα τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη γι αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Γιάννης Παπαμιχαήλ κατέθεσε αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

O Γιώργος Λιάνης σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη κάνοντας κάποιες αποκαλύψεις για την Ελληνίδα star. «Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αγωγή και μήνυση στον Λιάνη για προσβολή της μνήμης της Βουγιουκλάκη

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, προτίθεται να κινηθεί νομικά για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για τη μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Aγωγή στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ έδωσε εντολή στον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, να κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάνη, μετά τις δηλώσεις που έκανε για τη σχέση που είχε συνάψει στο παρελθόν με την μητέρα του. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Mega, ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο πελάτης του νιώθει προσβεβλημένος από τις Το άρθρο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Aγωγή στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της Αλίκης Βουγιουκλάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Μήνυση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Τι είπε ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Διαβάστε το στο news.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Aγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη κατέθεσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, μετά τις δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Γιάννη Παπαμιχαήλ μίλησε στο Mega Καλημέρα για την αγωγή και τη μήνυση που κατέθεσε ο πελάτης του: «Κατ’ αρχήν θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί […] The post Γιάννης Παπαμιχαήλ: Aγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»