To ζεϊμπέκικο του Αλέξη Κούγια στον Νίκο Μακρόπουλο

13:56 - 01/04/2023

Μια βραδινή έξοδο έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Ο Αλέξης Κούγιας μάλιστα δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να χόρεψε στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος. Όπως είδαμε στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο TikTok ο […] The post To ζεϊμπέκικο του Αλέξη Κούγια στον Νίκο Μακρόπουλο appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το ζεϊμπέκικο του Αλέξη Κούγια στον Νίκο Μακρόπουλο

Ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να ξεχαστεί από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας κι αποφάσισε να πάει στα μπουζούκια, επιλέγοντας το κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος. Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος αποφάσισε να σηκωθεί και να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο και να γλεντήσει με την ψυχή του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Το viral ζεϊμπέκικο του Κούγια στον Μακρόπουλο (vid)

Ο γνωστός ποινικολόγος χόρεψε ζεϊμπέκικο και χειροκροτήθηκε από τους θαμώνες του μαγαζιού. Ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να ξεφύγει λίγο από τις δικαστικές αίθουσες και να ξεσκάσει διασκεδάζοντας. Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος. Μάλιστα, ανέβηκε και στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, και κάποιοι από τους θαμώνες τον τράβηξαν βίντεο. […] The post Το viral ζεϊμπέκικο του Κούγια στον Μακρόπουλο (vid) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»