«Καταπληκτική ατμόσφαιρα, θρύλος ο Μπάνε!»

21:58 - 01/04/2023

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ μίλησε, μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης, που αποθέωσε μεταξύ άλλων και τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο κόουτς της ΑΕΚ: «Κρίθηκε στις μικρές λεπτομέρειες ο αγώνας. Στο ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου είχαμε κάποιες ολιγωρίες, έβαλε μεγάλα σουτ ο […] The post «Καταπληκτική ατμόσφαιρα, θρύλος ο Μπάνε!» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καντζούρης: «Καταπληκτική ατμόσφαιρα, τιμήσαμε έναν ζωντανό θρύλο»

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε και το γεγονός πως τιμήθηκε με απόσυρση της φανέλας ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Μία τεράστια νίκη σε μία μαγική βραδιά πήρε ο ΠΑΟΚ, που νίκησε με σκορ 78-72 την ΑΕΚ λίγο αφού απέσυρε τη φανέλα του μεγάλου Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο Ηλίας Καντζούρης […] The post Καντζούρης: «Καταπληκτική ατμόσφαιρα, τιμήσαμε έναν ζωντανό θρύλο» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Καντζούρης: «Καταπληκτική ατμόσφαιρα, τιμήσαμε έναν ζωντανό θρύλο»

Καντζούρης: «Καταπληκτική ατμόσφαιρα, τιμήσαμε έναν ζωντανό θρύλο» 01/04/2023 Μία τεράστια νίκη σε μία μαγική βραδιά πήρε ο ΠΑΟΚ, που νίκησε με σκορ 78-72 την ΑΕΚ λίγο αφού απέσυρε τη φανέλα του μεγάλου Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο Ηλίας Καντζούρης σχολίασε τους παράγοντες που έφεραν αυτό το κακό αποτέλεσμα για την Ένωση, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Μπάνε. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο κόουτς της ΑΕΚ Για το ματς: «Κρίθηκε στις μικρές λεπτομέρειες ο αγώνας. Στο ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου είχαμε κάποιες ολιγωρίες, έβαλε μεγάλα σουτ ο ΠΑΟΚ. Όταν πέρασε ο ΠΑΟΚ κάναμε κάποια λάθη και εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Όλη μας η προσοχή είναι στ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»