Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Σπύρου Μπιμπίλα: «Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο»
12:00 - 04/04/2023
Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 στηρίζει απόλυτα τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο
To άρθρο Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Σπύρου Μπιμπίλα: «Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας: Υπενθύμισε στον Σπύρο Μπιμπίλα πως εργάζεται 30 χρόνια – «Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο»
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη για την πρόσφατη αποκάλυψη του δεύτερου περί ερωτικής σχέσης με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την εξομολόγηση πως του έδειξε το στήθος της. «Άνοιξε το κιμονό και μου έδειξε το στήθος της» ανέφερε ο Γιώργος Λιάνης σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του.Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και έδωσε δίκιο στον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Νομίζω ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει ένα δίκιο. Ο Γιώργος Λιάνης σαφώς έχει κάνει ένα λάθος, το ότι το
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Λιάγκας κατά Σπύρου Μπιμπίλα: «Εμένα Σπύρο μου είναι η δουλειά μου εδώ, πρόσεξέ με λίγο»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στήριξε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και όσα είπε σχετικά με τις χρηματικές απολαβές που θα πρέπει […]
The post Γιώργος Λιάγκας κατά Σπύρου Μπιμπίλα: «Εμένα Σπύρο μου είναι η δουλειά μου εδώ, πρόσεξέ με λίγο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΈξαλλος Λιάγκας κατά Μπιμπίλα: «Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο»
O Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, με αφορμή τις δηλώσεις του για τις χρηματικές απολαβές που ζητάνε οι καλλιτέχνες για να παραχωρήσουν μια συνέντευξη!
The post Έξαλλος Λιάγκας κατά Μπιμπίλα: «Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com