Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media, της έπιασα εγώ την κουβέντα»

15:18 - 04/04/2023

Τον Χρήστο Δάντη θα υποδεχτούν απόψε στην εκπομπή «Έλεος», ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια. To άρθρο Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media, της έπιασα εγώ την κουβέντα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media, της έπιασα εγώ την κουβέντα, δεν ήξερε καν ποιος είμαι»

Τον Χρήστο Δάντη θα υποδεχτούν απόψε στην εκπομπή «Έλεος», ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια. Τον Χρήστο Δάντη θα υποδεχτούν απόψε στην εκπομπή «Έλεος», ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια. Ο γνωστός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, μιλάει για τα social media, για την γνωριμία του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ αποκαλύπτει πως πριν μιλήσουν εκείνη δεν γνώριζε καν ποιος είναι. «Έχω δει να κράζουν ανθρώπους με πραγματική μόρφωση στα μούτρα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Γνωριστήκαμε στα social. Δεν ήξερε καν ποιος είμαι»

Ο Χρήστος Δάντης μιλάει για τα social media και τη γνωριμία του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που όπως αποκάλυψε δεν γνώριζε ποιος ήταν πριν πριν μιλήσουν. Ο τραγουδιστής θα είναι ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Έλεος» με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια. «Έχω δει να κράζουν ανθρώπους με πραγματική μόρφωση στα μούτρα τους. Να τους κράζουν ανίδεοι άνθρωποι […] The post Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Γνωριστήκαμε στα social. Δεν ήξερε καν ποιος είμαι» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»