#Ηλίας Ψινάκης

«Κλείδωσε» η πρεμιέρα του Ηλία Ψινάκη – Η ώρα προβολής

Newsbeast.gr
Ο Ηλίας Ψινάκης θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του «Γηροκομείου» του από νέα συχνότητα. Ο αντισυμβατικός και ανατρεπτικός, Ηλίας Ψινάκης ο οποίος υποδέχεται στο «Γηροκομείο» του, καλούς τους φίλους και μοιράζεται με το κοινό άγνωστα παρασκήνια από την καλλιτεχνική, και όχι μόνο, ζωή του ετοιμάζεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα ξανά μέσα από τον «αέρα» του Open. Η πρεμιέρα του Ηλία Ψινάκη «κλείδωσε» και ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Το «Γηροκομείο» θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του την Κυριακή 28 Απριλίου στις 00:30. Σημειώνεται πως η εκπομπή του Ηλία Ψινάκη προβάλλεται μέσα από το κανάλι του στο YouTube ενώ έχει κάνει και πέρασμα από την συχνότητα του
21:04 24/04/2024

Το ριάλιτι των ’00s που ρίχνει στην αρένα της τηλεθέασης το Open

Newsbeast.gr
Είχε παρουσιαστεί το 2007 μέσα από την συχνότητα του Alpha όταν το κανάλι είχε περάσει στην ιδιοκτησία του RTL και όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο ριάλιτι των ‘00s επιστρέφει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του Open. Ο λόγος για το «Tv Stars παρoυσιάστε» το οποίο το 2007 παρουσίαζε η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ στην κριτική επιτροπή συµµετείχαν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος, η Ναταλία Γερµανού και η Ντέπυ Γκολεµά. Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που συμμετείχαν και ξεχώρισαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία φέτος βρίσκεται στο Action24 με δικό της talk show. Το Open ενισχύει την βραδινή του ζώνη Στην βραδινή του ζώνη επιθυμεί να επενδύ
00:00 22/03/2024

Στέλιος Δρουμαλιάς: «Ο Ηλίας Ψινάκης με έδειξε στην Πάρις Χίλτον και της είπε… Να την, ήρθε»

zappit.gr
Ο Στέλιος Δρουμαλιάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την τραγουδιστική σύμπραξη με την Άντζελα […] The post Στέλιος Δρουμαλιάς: «Ο Ηλίας Ψινάκης με έδειξε στην Πάρις Χίλτον και της είπε… Να την, ήρθε» appeared first on Zappit.
21:00 01/03/2024

Στέλιος Δρουμαλιάς: Για ποιο λόγο ο Ηλίας Ψινάκης τον «βάπτισε» Μόνικα;

zappit.gr
Ο Στέλιος Δρουμαλιάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή τη […] The post Στέλιος Δρουμαλιάς: Για ποιο λόγο ο Ηλίας Ψινάκης τον «βάπτισε» Μόνικα; appeared first on Zappit.
19:00 28/02/2024

Γιώργος Μπόγρης – Ηλίας Ψινάκης: Σε επικό διάλογο με «άρωμα» Έλλης Κοκκίνου

tlife.gr
Τον Ηλία Ψινάκη και τον Γιώργο Μπόγρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I Love Σουκου» στα To άρθρο Γιώργος Μπόγρης – Ηλίας Ψινάκης: Σε επικό διάλογο με «άρωμα» Έλλης Κοκκίνου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 18/02/2024

Ηλίας Ψινάκης και Γιώργος Μπόγρης σε επικό διάλογο: «Έχω εμπειρία από μικρόφωνα» – «Μωρό μου sorry»

sinidisi.gr
Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκαν ο Ηλίας Ψινάκης και ο Γιώργος Μπόγρης, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια του Στέλιου Δρουμαλιά, που τραγουδάει με την Άντζελα Δημητρίου. Μετά το τέλος του show, οι δυο τους έκαναν...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ηλίας Ψινάκης και Γιώργος Μπόγρης σε επικό διάλογο: «Έχω εμπειρία από μικρόφωνα» – «Μωρό μου sorry»
13:09 18/02/2024

Ηλίας Ψινάκης για Γιώργο Νταλάρα: «Ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει»

thecaller.gr
Ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε σε δηλώσεις του το περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους και όσα είπε για τον Σάκη Ρουβά και το Άξιον Εστί.Ο Ηλίας Ψινάκης σχολίασε σε δηλώσεις του το περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους και όσα είπε για τον Σάκη Ρουβά και το Άξιον Εστί.«Εγώ θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κάνει και λέει ό,τι θέλει. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει. Για όλα τα θέματα τις επιλογές είτε τις […]
16:00 05/02/2024

Ανδρέας Φουστάνος για Ηλία Ψινάκη: «Είχε προγραμματίσει να δημοσιοποιήσει την επέμβασή του»

govastileto.gr
Ο Ανδρέας Φουστάνος μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επεμβάσεις που είχαν κάνει η Μαργαρίτα Παπανδρέου και ο Ηλίας Ψινάκης. «Οι άνδρες είναι πιο φοβητσιάρηδες από τις γυναίκες σε όλα. Κάνουν λίφτινγκ σε μικρότερο ποσοστό από τις γυναίκες, αλλά κάνουν», είπε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος. Στη συνέχεια ο Ανδρέας Φουστάνος είπε: «Μου […]
15:00 01/02/2024

Ηλίας Ψινάκης: Οι άνθρωποι στο Μάτι κάηκαν γιατί οι δρόμοι ήταν στενοί σαν μονοπάτια

naftemporiki.gr
Την οδύνη του για τα θύματα εξέφρασε ο Ηλίας Ψινάκης, κατά την έναρξη της απολογίας του ενώπιον του δικαστηρίου για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. «Συλλυπητήρια στους συγγενείς. Για εμάς… Ηλίας Ψινάκης: Οι άνθρωποι στο Μάτι κάηκαν γιατί οι δρόμοι ήταν στενοί σαν μονοπάτια - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
18:00 26/01/2024

Ψινάκης στη δίκη για το Μάτι: «Είχε στενά δρομάκια – Για αυτό κάηκαν οι άνθρωποι»

neolaia.gr
Τι είπε ο Ηλίας Ψινάκης στην απολογία του στη δίκη για το Μάτι.
17:46 26/01/2024

Βασίλης Καρράς: Συγκλονίζει ο Ηλίας Ψινάκης – «Μας γα…ες τα Χριστούγεννα»

zappit.gr
Το δικό του ξεχωριστό αντίο στον Βασίλη Καρρά θέλησε να πει ο Ηλίας Ψινάκης. Ο γνωστός manager των καλλιτεχνών και […] The post Βασίλης Καρράς: Συγκλονίζει ο Ηλίας Ψινάκης – «Μας γα…ες τα Χριστούγεννα» appeared first on Zappit.
22:00 25/12/2023

Ηλίας Ψινάκης: Στην ΕΡΤ διαλέγουν «μπούφοι» τους εκπροσώπους για τη Eurovision

in.gr
Ο Ηλίας Ψινάκης έριξε τα βέλη του στην ΕΡΤ και τους εκπροσώπους της αναφορικά με τις επιλογές για τον διαγωνισμό μουσικής της Eurovision.
16:01 29/10/2023

Γενέθλια για τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο – Όσα έγιναν στο πάρτι έκπληξη που διοργάνωσε η σύζυγός του, Ελμίνα Κοπελούζου

govastileto.gr
Ένα πάρτι έκπληξη διοργάνωσε η Ελμίνα Κοπελούζου για τον σύζυγό της, Κωνσταντή Σπυρόπουλο που είχε τα γενέθλιά του. Στο λαμπερό πάρτι το παρών έδωσαν λίγοι και καλοί φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσα σε αυτούς η Ναταλία Γερμανού, η Δανάη Μπάρκα, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Τζώνη Καλημέρης και η Όλγα Παυλάτου. Highlight της βραδιάς ήταν […]
13:00 22/09/2023

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι όταν δεν πέρασα στην Ιατρική»

zappit.gr
Τη Δήμητρα Κατσαφάδου υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής τους ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια. Η επιτυχημένη επιχειρηματίας μίλησε […] The post Δήμητρα Κατσαφάδου: «Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι όταν δεν πέρασα στην Ιατρική» appeared first on Zappit.
15:00 26/08/2023

Ηλίας Ψινάκης – Ραγίζει καρδιές για τη Ζωή Λάσκαρη: «Τέτοιες μέρες μου την έκανες ξαφνικά»

zappit.gr
Σε μια πλέον συγκινητική ανάρτηση θέλησε να προχωρήσει ο Ηλίας Ψινάκης, το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό […] The post Ηλίας Ψινάκης – Ραγίζει καρδιές για τη Ζωή Λάσκαρη: «Τέτοιες μέρες μου την έκανες ξαφνικά» appeared first on Zappit.
18:00 20/08/2023

Ηλίας Ψινάκης: Κάνει ακροβατικά με το jet ski και αυτοσαρκάζεται – «Στο πλωτό γηροκομείο…»

instyle.gr
Ο Ηλίας Ψινάκης διαθέτει αστείρευτο χιούμορ και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. O μάνατζερ και παρουσιαστής είναι και αρκετά δραστήριος στα social media αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από την διόλου πληκτική ζωή που κάνει. Ο 65χρονος bon viveur, περνά φανταστικές στιγμές στις καλοκαιρινές διακοπές του σε ελληνικούς και διεθνείς προορισμούς, και δε ξεχνά να ενημερώνει […] The post Ηλίας Ψινάκης: Κάνει ακροβατικά με το jet ski και αυτοσαρκάζεται – «Στο πλωτό γηροκομείο…» appeared first on InStyle.
15:46 16/08/2023

Ξεσπά ο Ηλίας Ψινάκης για την αναφορά της Super Κικής στον Σταύρο Ξαρχάκο: «Τα σκουπίδια προσβάλουν όλους εμάς»

zappit.gr
Σάλο στην showbiz προκάλεσε η πρόσφατη αναφορά της Super Κική στον Σταύρο Ξαρχάκο και ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε, μέσω social […] The post Ξεσπά ο Ηλίας Ψινάκης για την αναφορά της Super Κικής στον Σταύρο Ξαρχάκο: «Τα σκουπίδια προσβάλουν όλους εμάς» appeared first on Zappit.
23:00 12/08/2023

Ηλίας Ψινάκης: Καταπέλτης κατά της Σούπερ Κικής – «Παρακαλούνται τα “σκουπίδια” που βάζουν στο στόμα τους…»

tlife.gr
Ο Ηλίας Ψινάκης παρακολούθησε και εκείνος εμβρόντητος τις δηλώσεις που έκανε η Super Κική για τον To άρθρο Ηλίας Ψινάκης: Καταπέλτης κατά της Σούπερ Κικής – «Παρακαλούνται τα “σκουπίδια” που βάζουν στο στόμα τους…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 12/08/2023

Ο Ηλίας Ψινάκης στη συναυλία της Άννας Βίσση στη Μύκονο: «Είσαι η απόλυτη σταρ»

zappit.gr
Στη συναυλία της Άννας Βίσση στη Μύκονο έδωσε το παρών ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος σήμερα ανέβασε ένα βίντεο στον […] The post Ο Ηλίας Ψινάκης στη συναυλία της Άννας Βίσση στη Μύκονο: «Είσαι η απόλυτη σταρ» appeared first on Zappit.
00:00 04/08/2023

Ηλίας Ψινάκης: Η φωτογραφία με τον Σταύρο Ξαρχάκο στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

instyle.gr
Ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον Σταύρο Ξαρχάκο στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Μαζί τους είναι και η ερμηνεύτρια και σύζυγος του σπουδαίου συνθέτη, Ηρώ Σαΐα. “Πετώντας με τον living legend @stavrosxarchakos και την αγαπημένη μου ταλαντούχα @irosaia4 στην Κρήτη για την αυριανή συναυλία του Μαέστρου στην Ελεύθερνα”, έγραψε […] The post Ηλίας Ψινάκης: Η φωτογραφία με τον Σταύρο Ξαρχάκο στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” appeared first on InStyle.
19:46 18/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load