Συναγερμός στο Σικάγο - Ένοπλη εισέβαλε στον πύργο του Τραμπ, στο σημείο η ομάδα SWAT

21:24 - 05/04/2023

Αξιωματούχοι της ομάδας SWAT έχουν σπεύσει στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι εισέβαλε ένοπλη γυναίκα. Περισσότερα σε λίγο… To άρθρο Συναγερμός στο Σικάγο - Ένοπλη εισέβαλε στον πύργο του Τραμπ, στο σημείο η ομάδα SWAT δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ένοπλη εισέβαλε στον Πύργο του Τραμπ στο Σικάγο

Κρατώντας καραμπίνα, μια γυναίκα εισέβαλε στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές δυνάμεις SWAT. Η ένοπλη γυναίκα, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές και όσα δήλωσαν στους «Chicago Sun Times», έχει ανέβει στον 26ο όροφο του Πύργου του Ντόναλντ Τραμπ. Η γυναίκα μπήκε στο κτίριο που βρίσκεται στη λεωφόρο N. Wabash 401 γύρω στις 11.35 π.μ τοπική ώρα κρατώντας καραμπίνα. Οι Αρχές δήλωσαν στο τοπικό δίκτυο ότι το περιστατικό δεν συνδέεται άμεσα με τρομοκρατική απειλή.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΗΠΑ - Σικάγο: Ένοπλη εισέβαλε στον πύργο του Τραμπ

Αξιωματούχοι της ομάδας SWAT έχουν σπεύσει στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι εισέβαλε γυναίκα με καραμπίνα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Επίθεση ένοπλης γυναίκας στον πύργο του Τράμπ στο Σικάγο – Έφοδος της ομάδας SWAT

Αναφορές για εισβολή ένοπλης γυναίκας με καραμπίνα στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο, έρχονται από τα Μέσα Ενημέρωσης στις ΗΠΑ.Αναφορές για εισβολή ένοπλης γυναίκας με καραμπίνα στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο, έρχονται από τα Μέσα Ενημέρωσης στις ΗΠΑ.Μάλιστα, αξιωματούχοι της ομάδας SWAT έσπευσαν στο σημείο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το περιστατικό συνέβη στον 26ο όροφο του πύργου του Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΗΠΑ: Ένοπλη εισέβαλε στον Πύργο του Τραμπ στο Σικάγο – Στο σημείο οι δυνάμεις SWAT

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές δυνάμεις SWAT για ένοπλη γυναίκα που φέρεται να μπήκε στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο. Όπως αναφέρει το Chicago Sun Times, που επικαλείται αστυνομικές πηγές η ένοπλη γυναίκα βρίσκεται στον 26ο όροφο του Πύργου. https://twitter.com/sotiridi/status/1643678338437750785 https://twitter.com/rawsalerts/status/1643682150464593943 Η γυναίκα μπήκε στο κτίριο που βρίσκεται στη λεωφόρο N. Wabash 401 γύρω […] The post ΗΠΑ: Ένοπλη εισέβαλε στον Πύργο του Τραμπ στο Σικάγο – Στο σημείο οι δυνάμεις SWAT appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι