Ζερόμ Καλούτα: «Έζησα τον διαχωρισμό από την πολιτεία, όχι από το περιβάλλον μου»

23:24 - 05/04/2023

Μαζί με την J2US παρτενέρ του, Σοφία Παυλίδου παραχώρησε ο Ζερόμ Καλούτα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και […] The post Ζερόμ Καλούτα: «Έζησα τον διαχωρισμό από την πολιτεία, όχι από το περιβάλλον μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζερόμ Καλούτα: «Έζησα τον διαχωρισμό από την πολιτεία, όχι από το περιβάλλον μου»

«Από το κράτος φορολογούμαι αλλά ακόμα και σήμερα δεν έχω την ελληνική υπηκοότητα και δεν μπορώ καν να ψηφίσω», είπε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο

Ο Ζερόμ Καλούτα μαζί με την παρτενέρ του στο J2US, Σοφία Παυλίδου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ!. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις ρατσιστικές συμπεριφορές που δέχθηκε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα καθώς και την άνοδο του νεοναζισμού στην Ευρώπη. Έχεις αντιμετωπίσει ρατσιστικές συμπεριφορές για το χρώμα σου ή […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο