Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει ένα σιχαμένο βρωμόπαιδο, στην ανάγκη μου να επιβιώσω, έβγαινε ο κακός μου εαυτός»

12:56 - 06/04/2023

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα η Ναταλία Γερμανού, η οποία μίλησε για όλα. […] The post Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει ένα σιχαμένο βρωμόπαιδο, στην ανάγκη μου να επιβιώσω, έβγαινε ο κακός μου εαυτός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει πολύ σιχαμένο βρωμόπαιδο στην καριέρα μου»

«Ζήτησα πολλές συγγνώμες» τόνισε σε δηλώσεις της - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο

Δείτε όσα εξομολογήθηκε η Ναταλία Γερμανού

Διαβάστε το στο

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ναταλία Γερμανού: Έχω υπάρξει ένα σιχαμένο βρωμόπαιδο, στην ανάγκη μου να επιβιώσω – Έβγαινε ο κακός μου εαυτός

«Στη ζωή μου προσπαθώ να λέω όσο πιο συχνά μπορώ το “καλύτερα δε γίνεται”, γιατί έχω περάσει πολλά χρόνια ως ένα ανικανοποίητο άτομο, στα όρια της αχαριστίας» τόνισε η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» την Δανάη Μπάρκα το πρωί της Πέμπτης. «Πλήρωσα το γεγονός ότι ήμουν ένα ανικανοποίητο άτομο. Το σύμπαν ή ο Θεός έχουν ένα τρόπο που σου δίνουν τα μαθήματα τους. Από ένα σημείο και μετά έμαθα να ευχαριστιέμαι με αυτά που έχω και να λέω στον εαυτό μου ότι τώρα είμαστε πολύ καλά, καλύτερα δε γίνεται. Έμαθα να λέω πιο πολύ “ευχαριστώ Θεέ μου” πάρα “σε παρακαλώ Θεέ μου, κάνε μου αυτό”», παραδέχθηκε η παρουσιάστρια. Σε ότι αφορά την κριτική που έχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει σιχαμένο βρωμόπαιδο στην καριέρα μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού για την καριέρα της, τον ρόλο που έπαιξε το όνομα του πατέρα της στα επαγγελματικά της, αλλά και την περιόδους που και η ίδια δεν φέρθηκε καλά σε συναδέλφους της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει ένα σιχαμένο βρωμόπαιδο, στην ανάγκη μου να επιβιώσω, έβγαινε ο κακός μου εαυτός»

Ναταλία Γερμανού: Μία συνέντευξη από καρδιάς έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ναταλία Γερμανού, η οποία όπως πάντα ήταν άκρως αποκαλυπτική λέγοντάς τα τσεκουράτα. Την τιμά δε που παραδέχεται δημοσίως τα σφάλματά της, αν και στον χώρο μας πράγματι τα μαχαιρώματα και η διαπλοκή βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη. Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον αείμνηστο […] Το άρθρο Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει ένα σιχαμένο βρωμόπαιδο, στην ανάγκη μου να επιβιώσω, έβγαινε ο κακός μου εαυτός» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Για όλους και για όλα μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα.Για όλους και για όλα μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα.«Στη ζωή μου προσπαθώ να λέω όσο πιο συχνά μπορώ το “καλύτερα δε γίνεται”, γιατί έχω περάσει πολλά χρόνια ως ένα ανικανοποίητο άτομο, στα όρια της αχαριστίας. Πλήρωσα το γεγονός ότι ήμουν ένα ανικανοποίητο άτομο. Το σύμπαν ή ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει ένα σιχαμένο βρωμόπαιδο, στην ανάγκη μου να επιβιώσω έβγαινε ο κακός μου εαυτός»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τη To άρθρο Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει ένα σιχαμένο βρωμόπαιδο, στην ανάγκη μου να επιβιώσω έβγαινε ο κακός μου εαυτός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ναταλία Γερμανού: "Έχω υπάρξει ένα σιχαμένο βρωμόπαιδο, στην ανάγκη μου να επιβιώσω, έβγαινε ο κακός μου εαυτός"

"Κάπως έπρεπε να επιβιώσω από τα “μαχαίρια” που πεταγόντουσαν πίσω μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο