Τατιάνα Στεφανίδου: «Προβλήθηκαν ψευδείς και προσβλητικοί ισχυρισμοί για την εκπομπή μας, από δύο εκπομπές»

15:30 - 06/04/2023

Με αφορμή τη διαστρέβλωση που έγινε στο ρεπορτάζ του T Live για τη διεύθυνση όπου διαμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης και […] The post Τατιάνα Στεφανίδου: «Προβλήθηκαν ψευδείς και προσβλητικοί ισχυρισμοί για την εκπομπή μας, από δύο εκπομπές» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τατιάνα Στεφανίδου: «Προβλήθηκαν ψευδείς και προσβλητικοί ισχυρισμοί για το Tlive από δύο εκπομπές»

Σε επισημάνσεις για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στη χθεσινή εκπομπή “T-live” και αφορούσε στον Πέτρο Φιλιππίδη έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου. Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε: «Θέλω να κάνω κάποιες επισημάνσεις για ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε χθες στην εκπομπή μας για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Με αφορμή δηλώσεις που έγιναν πριν από δύο ημέρες σε εκπομπή από ... Περισσότερα To άρθρο Τατιάνα Στεφανίδου: «Προβλήθηκαν ψευδείς και προσβλητικοί ισχυρισμοί για το Tlive από δύο εκπομπές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τατιάνα Στεφανίδου: Προβλήθηκαν ψευδείς και προσβλητικοί ισχυρισμοί για την εκπομπή μας, από δύο εκπομπές

Σε ορισμένες διευκρινίσεις θέλησε να προχωρήσει η Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Πέμπτης (06/04) με αφορμή το ρεπορτάζ της εκπομπής της «T-Live» σχετικά με την κατοικία του Πέτρου Φιλιππίδη. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha, υπήρξε διαστρέβλωση του ρεπορτάζ της εκπομπής της από δυο άλλες εκπομπές. Η Τατιάνα Στεφανίδου, λοιπόν, διευκρίνισε: «Θέλω να κάνω κάποιες επισημάνσεις για ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε χθες στην εκπομπή μας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με αφορμή δηλώσεις που έγιναν πριν από δύο ημέρες σε εκπομπή από τον δικηγόρο του, τον κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή του σήμερα μετά το δικαστήριο, είπε ότι ο άνθρωπος έχει πρόβλημα επιβίωσης, ό

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έξαλλη on air η Στεφανίδου: «Προβλήθηκαν προσβλητικοί ισχυρισμοί για την εκπομπή μας από 2 εκπομπές»

Τα «πήρε» η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής της.Τα «πήρε» η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής της.Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής T-live. «Προβλήθηκαν προσβλητικοί ισχυρισμοί για την εκπομπή μας από 2 εκπομπές» υπογράμμισε η ίδια. «Ούτε θέλουμε να κλείσουμε κανέναν στην φυλακή ούτε είπαμε ψευδώς όπως κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι παραβιάζει τους περιοριστικούς […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τατιάνα Στεφανίδου: «Προβλήθηκαν ψευδείς και προσβλητικοί ισχυρισμοί για την εκπομπή μας, από δύο εκπομπές»

Σε επισημάνσεις για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στη χθεσινή εκπομπή T-live και αφορούσε στον Πέτρο Φιλιππίδη To άρθρο Τατιάνα Στεφανίδου: «Προβλήθηκαν ψευδείς και προσβλητικοί ισχυρισμοί για την εκπομπή μας, από δύο εκπομπές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»