Μητσοτάκης στο TikTok για το πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Σας βοηθάμε στα πρώτα, αλλά πιο σημαντικά σας βήματα
17:28 - 06/04/2023
Νέα ανάρτηση έκανε στο TikTok από τα Ιωάννινα έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Στο βίντεο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στους νέους, που αντιμετωπίζουν έντονο το πρόγραμμα της στέγης. Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» δίνει σε νέους και νέα ζευγάρια, ηλικίας 25-39 ετών τη δυνατότητα να αγοράσουν το δικό τους σπίτι. […]
Το άρθρο Μητσοτάκης στο TikTok για το πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Σας βοηθάμε στα πρώτα, αλλά πιο σημαντικά σας βήματα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης για το πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Σας βοηθάμε στα πρώτα, αλλά πιο σημαντικά σας βήματα
Το μήνυμα του πρωθυπουργού μέσω Tik Tok
Διαβάστε το στο Μητσοτάκης για το πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Σας βοηθάμε στα πρώτα, αλλά πιο σημαντικά σας βήματα (Video)
Στο πρόγραμμα «Σπίτι μου» αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε νέο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok από τα Ιωάννινα.
Ο Πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους νέους, που αντιμετωπίζουν έντονο το πρόγραμμα της στέγης.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜητσοτάκης για το πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Έτσι σας βοηθάμε στα πρώτα, αλλά και πιο σημαντικά σας βήματα
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με νέο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok από τα Ιωάννινα, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Σπίτι μου». Στο βίντεο, ο πρωθυπουργός, απευθύνθηκε στους νέους, που αντιμετωπίζουν έντονο το πρόγραμμα της στέγης. Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» δίνει σε νέους και νέα ζευγάρια, ηλικίας 25-39 ετών τη δυνατότητα να αγοράσουν το δικό τους σπίτι. «Πώς; Με χαμηλότοκα δάνεια
Το άρθρο Μητσοτάκης για το πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Έτσι σας βοηθάμε στα πρώτα, αλλά και πιο σημαντικά σας βήματα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr