Χριστίνα Μπόμπα: «Για δύο μήνες δεν κοιμόμουν καθόλου, έχασα τελείως το μυαλό μου και ήμουν σαν ζόμπι»
11:56 - 07/04/2023
Συνέντευξη στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Alpha Κύπρου παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή Instagramer μίλησε για την εμπειρία από […]
The post Χριστίνα Μπόμπα: «Για δύο μήνες δεν κοιμόμουν καθόλου, έχασα τελείως το μυαλό μου και ήμουν σαν ζόμπι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Μπόμπα: Δύο μήνες μετά τη γέννα ήμουν σαν ζόμπι
«Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο είχε ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός, ”βράχος” απέναντί μου» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧριστίνα Μπόμπα: «Εκεί έχασα τελείως το μυαλό μου, για 2 μήνες ήμουν σαν ζόμπι»
Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για την εμπειρία της εγκυμοσύνης, τις δυσκολίες που βίωσε, αλλά και τη στήριξη που είχε από τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Όπως ανέφερε το πρώτο διάστημα είχε αφοσιωθεί πλήρως στις μικρές. «Τον πρώτο 1-1μιση χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές. Δεν δούλευα πολύ, έκανα λίγα πράγματα. Τώρα έχει περίπου 3-4 […]
The post Χριστίνα Μπόμπα: «Εκεί έχασα τελείως το μυαλό μου, για 2 μήνες ήμουν σαν ζόμπι» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr