Σάντσες: «Η νίκη επί του Άρη μας έδωσε αυτοπεποίθηση ενόψει Ολυμπιακού»
18:12 - 08/04/2023
Σάντσες: «Η νίκη επί του Άρη μας έδωσε αυτοπεποίθηση ενόψει Ολυμπιακού»
08/04/2023
Στη σημασία της νίκης επί του Άρη στάθηκε ο Φακούντο Σάντσες με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Ο Αργεντινός στα όσα είπε για την SPORTSHOW που θα παίξει στο pregame του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Cosmote TV τόνισε:
-Για το γεγονός πως θεωρείται "πιστός στρατιώτης" της ομάδας και του προπονητή και παρουσιάζεται πάντα έτοιμος όταν του ζητηθεί;
"Θεωρώ πως είμαι ένας παίκτης με εμπειρία και προσπαθώ να είμαι πάντοτε έτοιμος για οποιαδήποτε θέση και για οτιδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής και η ομάδα. Οπότε φροντίζ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φακούντο Σάντσες: «Η νίκη επί του Άρη μας βοηθά ενόψει Ολυμπιακού»
Ο Φακούντο Σάντσες μίλησε για την «αξία» της πρόσφατης επικράτησης του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενόψει του ντέρμπι των «αιωνίων».
Διαβάστε το στο Σάντσες: «Μας βοήθησε η νίκη επί του Άρη ενόψει Ολυμπιακού»
Ο Φακούντο Σάντσες μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Άρη.
Διαβάστε το στο fosonline.grΣάντσες: «Η νίκη με Άρη μας έδωσε ηρεμία ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής»
Ο Φακούντο Σάντσες σε τηλεοπτικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο πόσο ωφέλησε η νίκη επί του Άρη τους πράσινους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε το στο to10.gr