Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Δεν είχα καταλάβει πως κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται»

18:34 - 08/04/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου […] The post Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Δεν είχα καταλάβει πως κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματθίλδη Μαγγίρα: Περιγράφει την παρενόχληση που είχε δεχτεί - «Άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται»

«Άρχισα να κλαίω, ήθελα να φύγω, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και κοιτούσα το μπαλκόνι για να πηδήξω» περιγράφει

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ματθίλδη Μαγγίρα: Σοκάρει η περιγραφή της για την παρενόχληση που δέχτηκε - «Άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται»

«Αφού έγινε όλο αυτό και του φώναζα "άνοιξέ μου την πόρτα για να φύγω"», περιέγραψε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ματθίλδη Μαγγίρα: Δεν κατάλαβα πως κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να ξεντύνεται, ήθελα να φύγω

“Πάω εκεί, αρχίζει αυτός να μου λέει «τι καλή που είσαι» και να μου πιάνει το μάγουλο. «Και τι ταλεντάκι είσαι εσύ» όταν εγώ ήμουν 19 χρονών” ανέφερε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Στην εκπομπή Μαμά-δες με την Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη η Ματθίλδη Μαγγίρα και μίλησε για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε στην ηλικία των ... Περισσότερα To άρθρο Ματθίλδη Μαγγίρα: Δεν κατάλαβα πως κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να ξεντύνεται, ήθελα να φύγω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η περιγραφή που σοκάρει – «Άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται – Θα πηδούσα από το μπαλκόνι» [βίντεο]

Ματθίλδη Μαγγίρα: Μία συγκλονιστική περιγραφή για όσα έζησε και την αντιμετώπιση που είχε όταν γνωστοποίησε τη σεξουαλική παρενόχληση. Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα περιγράφοντας τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί πριν από χρόνια, στο ξεκίνημα της καριέρας της. Όπως αποκάλυψε όταν ήταν 19χρονών βρέθηκε καλεσμένη σε εκδήλωση στην Ξάνθη μαζί με γνωστό ηθοποιό, ο οποίος δεν […] Το άρθρο Ματθίλδη Μαγγίρα: Η περιγραφή που σοκάρει – «Άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται – Θα πηδούσα από το μπαλκόνι» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Δεν είχα καταλάβει πως κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται – Εγώ άρχισα να κλαίω»

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στην ηλικία των 19 ετών από συνάδελφο της, αναφέρθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, στην εκπομπή «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ.Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στην ηλικία των 19 ετών από συνάδελφο της, αναφέρθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, στην εκπομπή «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ.H Ματθίλδη Μαγγίρα εξομολογήθηκε πως «είχα βρεθεί σε μια συνθήκη παρενόχλησης μόλις είχα μπει στη δραματική σχολή του Ευαγγελάτου. Με είχαν καλέσει στην Ξάνθη, όπου ήμουν από δώδεκα χρονών […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα το Σάββατο 8/4. Η δημοφιλής περφόρμερ σε μια To άρθρο Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Δεν είχα καταλάβει πως κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται»

“Άρχισα να κλαίω” ομολογεί η Ματθίλδη Μαγγίρα. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής περφόρμερ αναφέρθηκε στην προσωπική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε στην ηλικία των 19 ετών από συνάδελφο της. Ειδικότερα, η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοκάρει με την αποκάλυψή της η Ματθίλδη Μαγγίρα – «Άρχισε να ξεντύνεται, να αυτοϊκανοποιείται»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί η ίδια.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ματθίλδη Μαγγίρα: "Δεν είχα καταλάβει πως κλείδωσε την πόρτα, άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται"

"Άρχισα να κλαίω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σοκάρει η αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα: «Άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 8 Απριλίου στην εκπομπή «Μαμά-δες» και προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στην ηλικία των 19. «Είχα βρεθεί σε μια συνθήκη παρενόχλησης μόλις είχα μπει στη δραματική σχολή του Ευαγγελάτου. Με είχαν καλέσει στην Ξάνθη, όπου ήμουν από δώδεκα χρονών εκεί και […] The post Σοκάρει η αποκάλυψη της Ματθίλδης Μαγγίρα: «Άρχισε να ξεντύνεται και να αυτοϊκανοποιείται» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»