Βικτώρια Φασιανού: «Είναι βαρύ το επώνυμο του πατέρα μου, μου λείπουν οι συμβουλές και το χιούμορ του»

19:58 - 08/04/2023

Η Βικτώρια Φασιανού, η κόρη του Αλέκου Φασιανού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το […] The post Βικτώρια Φασιανού: «Είναι βαρύ το επώνυμο του πατέρα μου, μου λείπουν οι συμβουλές και το χιούμορ του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βικτώρια Φασιανού: «Είναι βαρύ το επώνυμο του πατέρα μου, μου λείπουν οι συμβουλές και το χιούμορ του»

H κόρη του Αλέκου Φασιανού, Βικτώρια, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών.H κόρη του Αλέκου Φασιανού, Βικτώρια, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών.Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο µουσείο που θα ανοίξει σε λίγες ηµέρες στο πατρικό του µεγάλου ζωγράφου αλλά και όσα θυμάται από τον διάσημο µπαµπά της. Τι σου λείπει περισσότερο από τον πατέρα σου; Μου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο