Τερζής: «Όλοι λένε ότι αδικούνται από τη διαιτησία και ο πιο αδικημένος είναι ο Άρης»

21:06 - 09/04/2023

Τερζής: «Όλοι λένε ότι αδικούνται από τη διαιτησία και ο πιο αδικημένος είναι ο Άρης» 09/04/2023 Σε λάθη της διαιτησίας, από τα οποία αδικήθηκε ο Άρης, στάθηκε ο Τόλης Τερζής μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην «Opap Arena». Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Το σκορ νομίζω δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική. Έχει μεγάλη δυναμική η ΑΕΚ, ειδικά στην έδρα της. Κλείσαμε τους χώρους στο κέντρο και βγήκε στην κόντρα. Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Το τρίτο γκολ μπήκε στο τέλος, είχαμε βγει μπροστά. Ξέχωρα από το παιχνίδι: Είμαι στην ομάδα πέντε χρόνια. Όλοι λένε ότι αδικούνται από τη διαιτησία και ο πιο αδικημένος είναι ο Ά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τερζής: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα-Πιο αδικημένος ο Άρης»

Η συνέντευξη Τύπου του Αποστόλη Τερζή. Παράπονα πάσης φύσεως από τον προπονητή του Άρη, στη συνέντευξη Τύπου. Αφού πρώτα μίλησε για κάποιες φάσεις της αναμέτρησης που θεωρεί ότι αδικήθηκε η ομάδα του, τόνισε πως ο Άρης είναι η πλέον αδικημένη στο πρωτάθλημα! Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη «Το σκορ νομίζω δεν αντικατοπτρίζει την […] The post Τερζής: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα-Πιο αδικημένος ο Άρης» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)