Κλέλια Πανταζή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο

10:24 - 10/04/2023

Έγκυος για τρίτη φορά η Κλέλια Πανταζή, η οποία μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο To άρθρο Κλέλια Πανταζή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που περιμένει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της. Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής είναι έγκυος για τρίτη φορά. Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος έχουν ήδη δυο αγοράκια ενώ και το τρίτο τους παιδί, θα είναι αγόρι, όπως αποκάλυψε η Ολυμπιονίκης στο «MEGA Καλημέρα». Όταν το ζευγάρι έμαθε ότι έρθει στον ... Περισσότερα To άρθρο Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που περιμένει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κλέλια Πανταζή: Αποκάλυψε το φύλο του τρίτου της παιδιού

Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε πως το τρίτο τους παιδί θα είναι κι αυτό αγόρι.

Διαβάστε το στο in.gr

Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε το φύλο του 3ου μωρού που περιμένει

Η Κλέλια Πανταζή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για την τρίτη εγκυμοσύνη της και πώς τη βιώνει. Ακόμη, η αθλήτρια αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο.   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi) «Τώρα πλέον […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη η Κλέλια Πανταζή, η οποία διανύει την τρίτη της εγκυμοσύνη και μάλιστα αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη η Κλέλια Πανταζή, η οποία διανύει την τρίτη της εγκυμοσύνη και μάλιστα αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει. «Ήθελα πάντα οικογένεια. Μικρή έλεγα ότι θα έχω δύο κόρες, τελικά ήρθαν δυο γιοι. Το τρίτο παιδί είναι και αυτό αγόρι! Ο άντρας μου μού […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη η Κλέλια Πανταζή, η οποία διανύει την τρίτη της εγκυμοσύνη […] The post Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κλέλια Πανταζή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Κλέλια Πανταζή: Έγκυος για τρίτη φορά είναι η γνωστή αθλήτρια η οποία μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή H Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ The post Κλέλια Πανταζή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Κλέλια Πανταζή: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με τον σύζυγό της

"Τώρα πλέον το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αποκτήσουμε τρίτο μωράκι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κλέλια Πανταζή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Μητέρα για τρίτη φορά θα γίνει σύντομα η Κλέλια Πανταζή. Στις αρχές Μαρτίου ανακοίνωσε με μια όμορφη φωτογραφία ότι η οικογένειά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο θα μεγαλώσει. Η Κλέλια Πανταζή σε τηλεοπτικές της δηλώσεις αποκαλύπτει και ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει. Κλέλια Πανταζή: Ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει; […] The post Κλέλια Πανταζή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»