Τι… ισχύει με Ματέο Γκαρσία και Ρουπ

10:16 - 11/04/2023

Το ιατρικό δελτίο του Άρη αυτή τη στιγμή, εκτός από τον μακροχρόνια τραυματία Μάνου Γκαρθία και τον Γιακούμπ Μπράμπετς, περιλαμβάνει και τους Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ, που κάνουν την προσπάθειά τους να επιστρέψουν. Ο στόχος είναι να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το ματς στο Βόλο, μετά το Πάσχα. Τόσο ο Αργεντινός, […] The post Τι… ισχύει με Ματέο Γκαρσία και Ρουπ first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Tι πραγματικά ισχύει με Μαρτίνς και Ολυμπιακό

Ποια είναι η αλήθεια γύρω από τα σενάρια επιστροφής του Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού; Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Tι πραγματικά ισχύει με Μαρτίνς και Ολυμπιακό

Tι πραγματικά ισχύει με Μαρτίνς και Ολυμπιακό 12/04/2023 Kαι ξαφνικά προέκυψε θέμα Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος θα ακούγονται ολοένα και περισσότερα ονόματα για τον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Η έκπληξη όμως ήρθε από Πορτογαλία για τον Μαρτίνς. Για επιστροφή. Ισχύει; Ποια είναι η αλήθεια γιατί ο Ολυμπιακός το διέψευσε… Ο Πέδρο Μαρτίνς αλλιώς τα ονειρευόταν, αλλιώς του έκατσαν τα πράγματα μετά τον Ολυμπιακό. Εκεί που το όνομά του ακουγόταν ακόμα και για ομάδες της Premier League βρέθηκε στο Κατάρ. Προφανώς με πολλά λεφτά, αλλά όχι για καριέρα. Τι συνέβη λοιπόν; Σύμφωνα με πληροφορίες το δημοσίευμα της «Rec

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»