#Ματέο Γκαρσία

Άρης: Ανακοινώθηκε το τέλος του Ματέο Γκαρσία

onsports.gr
Άρης: Ο Ματέο Γκαρσία συνεχίζει στην Άτλας στο Μεξικό, το…
22:17 25/06/2023

Το «αντίο» του Ματέο Γκαρσία στον Άρη (pic)

to10.gr
Ο Ματέο Γκαρσία ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Άτλας του Μεξικού και ευχαρίστησε με μια ανάρτηση την οικογένεια του Άρη, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα ως φίλαθλος.
20:46 25/06/2023

Το συγκινητικό αντίο του Ματέο Γκαρσία στον Άρη : «Θα είστε πάντα στην καρδιά μου» (vid)

thessports.gr
Ο Ματέο Γκαρσία θα συνεχίσει στην Άτλας και αποχαιρέτησε τον Άρη με ανάρτηση στο Instagram. Ειδικότερα στο μήνυμα του ανάφερε: «Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια του Άρη που με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Ήταν ένας όμορφος δρόμος μαζί, σήμερα αποχαιρετώ τον σύλλογο ως ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ δεν θα […] The post Το συγκινητικό αντίο του Ματέο Γκαρσία στον Άρη : «Θα είστε πάντα στην καρδιά μου» (vid) first appeared on ThesSports.
17:53 25/06/2023

Άρης : Το «ευχαριστώ» και ο αποχαιρετισμός στον Ματέο Γκαρσία

thessports.gr
Ο Ματέο Γκαρσία είναι απο τα ξημερώματα της Κυριακής (25/06) παίκτης της Άτλας, φεύγοντας από τον Άρη μετά από τρία χρόνια στο «Βικελίδης». Η ΠΑΕ Άρης μέσω μιας ανακοινώσης ευχαρίστησε τον Αργεντίνο μεσοεπιθτικό για την προσφορά του και του ευχήθηε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Αναλυτικά η ανακοίνωση : Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, […] The post Άρης : Το «ευχαριστώ» και ο αποχαιρετισμός στον Ματέο Γκαρσία first appeared on ThesSports.
16:53 25/06/2023

Τελειώνει του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας

thessports.gr
Ζήτημα λεπτομερειών και ίσων κάποιων ωρών να είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας. Από τη στιγμή που ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν ακολούθησε την αποστολή στο Ισραήλ, διαφαινόταν η έκβαση των επαφών με τον σύλλογο του Μεξικό. Μάλιστα δημοσιεύματα των Μεξικανών έκαναν λόγο χθες για οριστική συμφωνία της ομάδας για την απόκτηση […] The post Τελειώνει του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας first appeared on ThesSports.
09:53 23/06/2023

Άρης: Προπονήθηκε ο Ματέο Γκαρσία

to10.gr
Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και πήρε μέρος στο απογευματινό πρόγραμμα εκγύμνασης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.
21:46 16/06/2023

Επιστρέφουν Λουίς Πάλμα και Ματέο

thessports.gr
Οι αφίξεις συνεχίζονται στον ποδοσφαιρικό Άρη για την έναρξη της προετοιμασίας, με τον Τόλη Τερζή να μετράει από σήμερα ακόμα δύο πρόσωπα. Ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε χθες και σήμερα θα περάσει από εργομετρικά ώστε ακολούθως να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Λουίς Πάλμα. Ο Ονδουριανός αναχώρησε […] The post Επιστρέφουν Λουίς Πάλμα και Ματέο first appeared on ThesSports.
10:53 16/06/2023

Το σκέφτεται για Ματέο Γκαρσία η ΑΕΚ

aek1924.gr
Ο Ματέο Γκαρσία φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ Ένας από τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα και αρέσουν στην ΑΕΚ είναι ο Ματέο Γκαρσία του Άρη. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει καλή άποψη άλλωστε για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Αυτό που εκτιμούν στην Ένωση είναι το γεγονός πως ο 26χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί […] The post Το σκέφτεται για Ματέο Γκαρσία η ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.
09:44 18/05/2023

Σενάριο για ΑΕΚ και Ματέο Γκαρσία

thessports.gr
Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία του Άρη σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο Αργεντινός μέσος “αρέσει” και ο Ματίας Αλμέιδα έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον συμπατριώτη του. Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται πως το γεγονός ότι ο 26χρονος άσος μπορεί να προσφέρει σε […] The post Σενάριο για ΑΕΚ και Ματέο Γκαρσία first appeared on ThesSports.
09:30 18/05/2023

Άρης: Ο Λούις Πάλμα έκανε ανάρτηση για τον… τελευταίο χορό

Gazzetta
Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα social media ο Λούις Πάλμα έβαλε τη φανέλα του δίπλα σ’ αυτές των Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία κι έγραψε… «ο τελευταίος χορός».
19:14 14/05/2023

Mε τις γνωστές απουσίες στη Λεωφόρο ο Άρης

filathlos.gr
Mε τις γνωστές απουσίες στη Λεωφόρο ο Άρης 13/05/2023 Με επιτυχία και χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Άρης Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο «Δασυγένειο» το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας, Τόλης Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός αυτής έμεινε και πάλι ο Γιακούμπ Μπράμπετς ο οποίος είναι ανέτοιμος μετά και τον τραυματισμό του, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τους Μανού Γκαρθία και Μπράιαν Νταμπό. Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Πάλμα, Α.
17:38 13/05/2023

Προηγήθηκε με πέναλτι ο Άρης! (video)

thessports.gr
Στο 17ο λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτι από τον Πινέδα πάνω στον Ματέο Γκαρσία. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκρέι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη. Στη συνέχεια η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Φαν Φεερτ. Δείτε το γκολ πατώντας εδώ  The post Προηγήθηκε με πέναλτι ο Άρης! (video) first appeared on ThesSports.
21:34 08/05/2023

Άρης: Με Ενκουλού-Πίρσμαν στόπερ και Γκρέι, Χριστοδουλόπουλο η 11αδα

Gazzetta
Η απουσία του Φαμπιάνο από το κέντρο της άμυνας του Άρη οδήγησε σε δίδυμο των Ενκουλού-Πίρσμαν στην 11αδα των «κίτρινων» όπου στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Άντρε Γκρέι και στα άκρα οι Χριστοδουλόπουλος, Ματέο Γκαρσία.
19:56 08/05/2023

Με Φαμπιάνο, αλλά χωρίς Πάλμα η αποστολή του Άρη για ΑΕΚ

filathlos.gr
Με Φαμπιάνο, αλλά χωρίς Πάλμα η αποστολή του Άρη για ΑΕΚ 07/05/2023 Mετά την αναβολή της Κυριακής (7/5) η Super League επιστρέφει τη Δευτέρα (8/5) με πολύ κρίσιμα ματς σε «Βικελίδης» και «Καραϊσκάκης». Όσον αφορά το πρώτο, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00), με τον Τόλη Τερζή να ανακοινώνει την αποστολή των «κίτρινων» για το σημαντικό παιχνίδι. Σε αυτή, θα βρίσκεται κανονικά ο Φαμπιάνο, για τον οποίο υπήρχαν αμφιβολίες λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Από την άλλη, εκτός αποστολής έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Πάλμα (ίωση) και Μπράμπετς (τραυματίας), όπως και οι Μάνου Γκαρθία, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης. Αναλυτικά η απο
19:26 07/05/2023

Επιστροφή Γκρέι στην ενδεκάδα του Άρη

filathlos.gr
Επιστροφή Γκρέι στην ενδεκάδα του Άρη 03/05/2023 Η απουσία του τιμωρημένου Αμπουμπακάρ Καμαρά οδήγησε στην επιστροφή του Άντρε Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης του Άρη για τον αγώνα (20:00) με τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης» κι αυτή είναι η μοναδική αλλαγή στην 11αδα των «κίτρινων» σε σχέση με το ντέρμπι της Τούμπας. Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός επιστρέφει στο αρχικό σχήμα έπειτα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» στη 2η αγωνιστική των play-offs και με σκοπό να βρει το πρώτο γκολ του εντός του 2023 καθώς η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν στα τέλη του Δεκέμβρη του προηγούμενου έτους. Αυτή είναι εξάλλου και η μοναδική αλλαγή στην 11αδα του Άρη σε
19:06 03/05/2023

Τερζής: «Το μυαλό μας μόνο στον Βόλο»

filathlos.gr
Τερζής: «Το μυαλό μας μόνο στον Βόλο» 02/05/2023 Για το αυριανό ματς του Άρη με τον Βόλο όπου οι «κίτρινοι» έχουν την ευκαιρία να «σφραγίσουν» και μαθηματικά την έξοδό τους στο Conference League της επόμενης σεζόν, αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε, μίλησε ο τεχνικός τους Τόλης Τερζής στη NOVA. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για το χαμό του Παύλου Μυροφορίδη και να δώσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Ο Παύλος πρόσφερε στην ομάδα μας τη σεζόν 2017-2018 και γενικότερα πρόσφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Για το ντέρμπι της Τούμπας: «Είδα χθες ξανά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω, ακόμη έχω απορ
20:40 02/05/2023

Τερζής: «Ήταν πέναλτι και αποβολή του Κουλιεράκη στον Ματέο Γκαρσία, το μυαλό μας μόνο στον Βόλο»

Gazzetta
Ο Τόλης Τερζής μίλησε τόσο για το αυριανό ματς του Άρη με τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη, όσο και για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε.
20:34 02/05/2023

Με Οντουμπάτζο ο Άρης κόντρα στον Βόλο

filathlos.gr
Με Οντουμπάτζο ο Άρης κόντρα στον Βόλο 02/05/2023 Την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον Βόλο ολοκλήρωσε σήμερα ο Άρης.  Μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής των «κιτρίνων» Τόλης Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση, στην οποία και συμπεριέλαβε τον Μόζες Οντουμπάτζο ο οποίος ακολούθησε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Γιακούμπ Μπράμπετς, ο Μάνου Γκαρσία και ο τιμωρημένος, Αμπουμπακάρ Καμαρά. Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Kουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Iτούρμπε, Νταρίντα, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Mαζικού, Oντου
19:30 02/05/2023

Το σχόλιο του Ντέμη για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης

filathlos.gr
Το σχόλιο του Ντέμη για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης 01/05/2023 Την ανάλυση του χθεσινού ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης, έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday Football Club», και μεταξύ άλλων πήρε θέση για την φάση με την ανατροπή του Ματέο Γκαρσία από τον Κουλιεράκη στο 30ο λεπτό. Ο Ντέμης από την πλευρά του σχολίασε «Και μένα μου έκανε εντύπωση. Απόφαση του διαιτητή να μην το δώσει (σ.σ. το πέναλτι), τι να πω. Φαίνεται να υπάρχει τράβηγμα φανέλας. Υπάρχουν μερικά πέναλτι που υπάρχει το VAR και τα ονομάζουμε πέναλτι του VAR. Στην Αγγλία το κάνουν αυτό. Μπορεί να υπάρχει επαφή, να το δει το VAR, αλλά να πει η επαφή είναι μικρή και δεν το
23:22 01/05/2023

«Εξέθεσε» ΑΕΚ ο Κουτσιαύτης για τη διαιτησία στο ντέρμπι της Λεωφόρου - Τι είπε για το clasico της Θεσσαλονίκης

filathlos.gr
«Εξέθεσε» ΑΕΚ ο Κουτσιαύτης για τη διαιτησία στο ντέρμπι της Λεωφόρου - Τι είπε για το clasico της Θεσσαλονίκης 01/05/2023 Τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ανέλυσε στην εκπομπή του Open, «Τotal Football», ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο πρώην διαιτητής, η Ένωση θα έπρεπε να έχει τελειώσει το ματς με 9 παίκτες, καθώς ο Μουκουντί θα έπρεπε σε δύο περιπτώσεις να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ υποστήριξε ότι θα έπρεπε να αποβληθεί και ο Βίντα για φάουλ στον Τσόκαϊ. Αναλυτικά όσα είπε ο Κουτσιαύτης: «Κίτρινη κάρτα έπρεπε να πάρει ο Μπερνάρ για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα στον Ρότα, την οποία ο διαιτητής δεν έδωσε. Δεν υπάρχε
11:34 01/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load