Καινούργιου: Πάσχα στη Νέα Υόρκη - Οι πρώτες φώτο από το ταξίδι
10:02 - 13/04/2023
Πάσχα 2023: Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να περάσει το Πάσχα με τις φίλες της στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Νέα…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: To Πάσχα στη Νέα Υόρκη - Οι βόλτες στους δρόμους της πόλης (Εικόνες)
Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τις διακοπές του Πάσχα - Δείτε τις φωτογραφίες που τραβηξε με την μηχανή της - «Πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη φίλοι μου κι η χαρά μου είναι απερίγραπτη»
Διαβάστε το στο Πάσχα στη Νέα Υόρκη για την Κατερίνα Καινούργιου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι
Η παρουσιάστρια αυτές τις άγιες μέρες δεν έχει εκπομπή κι άδραξε την ευκαιρία να κάνει ένα υπέροχο ταξίδι μαζί με την επί 20 χρόνια καλή της φίλη Φιόνα. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να περάσει το φετινό Πάσχα στη Νέα Υόρκη την οποία επισκέπτεται για πρώτη φορά. «Πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη φίλοι μου και […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου: Πάσχα στην Νέα Υόρκη – Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού της
Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ξεχωριστά ταξίδια της ζωής της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Πάσχα στην Νέα Υόρκη – Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚαινούργιου: Πάσχα στη Νέα Υόρκη - Οι πρώτες φώτο από το ταξίδι
Πάσχα 2023: Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να περάσει το Πάσχα…
Διαβάστε το στο onsports.gr