Πόπη Μαλλιωτάκη: Πάσχα στο Παρίσι μετά την περιπέτεια υγείας της

15:30 - 14/04/2023

Στο Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Πόπη Μαλλιωτάκη μιας και η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να περάσει τις διακοπές του […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: Πάσχα στο Παρίσι μετά την περιπέτεια υγείας της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάσχα στο Παρίσι για την Πόπη Μαλιωτάκη μετά την περιπέτεια υγείας της

Στο Παρίσι βρίσκεται η Πόπη Μαλλιωτάκη μιας και η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα στο εξωτερικό μαζί με την παρέα της. Όπως φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από στιγμές της καθημερινότητας που μοιράζεται στα social media, Πόπη Μαλλιωτάκη δείχνει πιο ευδιάθετη από ποτέ με το ταξίδι της στη πόλη του φωτός. Η ίδια άλλωστε, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, επιλέγει να ταξιδεύει μόλις βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Αυτή τη φορά, η Πόπη Μαλλιωτάκη πόζαρε με στιλ μπροστά στον πύργο του Άιφελ στη περιοχή Τροκαντερό και επισκέφτηκε πολλά από τα αξιοθέατα του Παρισιού, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από το μα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Χατζίδου: Για πασχαλινή κρουαζιέρα μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της

Η Ελένη Χατζίδου φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε πριν μερικές ημέρες, το οποίο είχε ως συνέπεια να απουσιάσει την Μεγάλη Δευτέρα από το τηλεοπτικό της πόστο στο «Breakfast@Star». Η τραγουδίστρια αρρώστησε με ίωση μαζί με την μικρή Μελίτα, ωστόσο μητέρα και κόρη είναι πλέον υγιείς και έτοιμες για τις πασχαλινές διακοπές […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πόπη Μαλιωτάκη: Πάσχα στο Παρίσι μετά την περιπέτεια υγείας της

Πόπη Μαλιωτάκη: Στο Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Πόπη Μαλλιωτάκη μιας και η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα στο εξωτερικό μαζί με την παρέα της. Όπως φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από στιγμές της καθημερινότητας που μοιράζεται στα social media, η Πόπη Μαλλιωτάκη δείχνει πιο ευδιάθετη από […] Το άρθρο Πόπη Μαλιωτάκη: Πάσχα στο Παρίσι μετά την περιπέτεια υγείας της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μητσοτάκης: Πάσχα στην Τήνο με την οικογένειά του

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με την οικογένειά του. Ο Πρωθυπουργός θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις προεκλογικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πόπη Μαλλιωτάκη: Στο Παρίσι μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Κι ενώ τα νησιά στις φετινές πασχαλινές διακοπές έχουν την τιμητική τους, η Πόπη Μαλλιωτάκη επέλεξε να τις περάσει στο Παρίσι. Η τραγουδίστρια βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στη γαλλική πρωτεύουσα και δείχνει πολύ ευδιάθετη με το ταξίδι της στη πόλη του φωτός. Πριν λίγες μέρες η Πόπη Μαλλιωτάκη νοσηλεύτηκε για λίγες ώρες στο νοσοκομείο «ΝΜΙΤΣ» […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: Στο Παρίσι μετά την περιπέτεια με την υγεία της appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»