Ελίασον: «Θέλω πρωτάθλημα και κύπελλο, τίποτα λιγότερο»

10:04 - 15/04/2023

Συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκλας Ελίασον που τόνισε ότι νιώθει ευλογημένος που βρίσκεται στην ΑΕΚ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου παραχώρησε συνέντευξη στην πολιτική εφημερίδα, «Real News» και τοποθετήθηκε για αρκετά ζητήματα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι την ΑΕΚ, την χαρακτηρίζουν το πάθος και η αλληλευγγύη, συμπληρώνοντας ότι άπαντες οι παίκτες, παίζουν […] The post Ελίασον: «Θέλω πρωτάθλημα και κύπελλο, τίποτα λιγότερο» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελίασον: «Θέλω πρωτάθλημα και κύπελλο με την ΑΕΚ»

Ο Νίκλας Ελίασον σε συνέντευξή του μίλησε τους στόχους του με την ΑΕΚ αλλά και για τον Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ελίασον: «Θέλω και πρωτάθλημα και κύπελλο...»

Ελίασον: «Θέλω και πρωτάθλημα και κύπελλο...» 15/04/2023 Η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Παναθηναϊκό), έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και η όρεξη του Νίκλας Ελίασον έχει… ανοίξει αφού όπως τονίζει «Θέλω και τους δύο τίτλους! Όταν παίζεις στην ΑΕΚ είναι λογικό να διεκδικείς τα πάντα». Ο διεθνής Σουηδός μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» σε συνέντευξη του στην «Real News» τόνισε ότι το συστατικό της ταυτότητας της ΑΕΚ είναι «το πάθος και η αλληλεγγύη, ο ένας παίζει για τον άλλον». - Στα δύσκολα η ΑΕΚ δείχνει χαρακτήρα, πόσο εύκολο είναι αυτό; «Έχουμε δουλέψει πολύ και σκληρά στη διάρκεια της περιόδου και σας βεβαιώνω πως τίποτα δ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)