Ελίασον: «Θέλω πρωτάθλημα και κύπελλο, τίποτα λιγότερο»
10:04 - 15/04/2023
Συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκλας Ελίασον που τόνισε ότι νιώθει ευλογημένος που βρίσκεται στην ΑΕΚ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου παραχώρησε συνέντευξη στην πολιτική εφημερίδα, «Real News» και τοποθετήθηκε για αρκετά ζητήματα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι την ΑΕΚ, την χαρακτηρίζουν το πάθος και η αλληλευγγύη, συμπληρώνοντας ότι άπαντες οι παίκτες, παίζουν […]
The post Ελίασον: «Θέλω πρωτάθλημα και κύπελλο, τίποτα λιγότερο» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελίασον: «Θέλω πρωτάθλημα και κύπελλο με την ΑΕΚ»
Ο Νίκλας Ελίασον σε συνέντευξή του μίλησε τους στόχους του με την ΑΕΚ αλλά και για τον Ματίας Αλμέιδα.
Διαβάστε το στο fosonline.grΕλίασον: «Θέλω και πρωτάθλημα και κύπελλο...»
Ελίασον: «Θέλω και πρωτάθλημα και κύπελλο...»
15/04/2023
Η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Παναθηναϊκό), έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και η όρεξη του Νίκλας Ελίασον έχει… ανοίξει αφού όπως τονίζει «Θέλω και τους δύο τίτλους! Όταν παίζεις στην ΑΕΚ είναι λογικό να διεκδικείς τα πάντα».
Ο διεθνής Σουηδός μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» σε συνέντευξη του στην «Real News» τόνισε ότι το συστατικό της ταυτότητας της ΑΕΚ είναι «το πάθος και η αλληλεγγύη, ο ένας παίζει για τον άλλον».
- Στα δύσκολα η ΑΕΚ δείχνει χαρακτήρα, πόσο εύκολο είναι αυτό;
«Έχουμε δουλέψει πολύ και σκληρά στη διάρκεια της περιόδου και σας βεβαιώνω πως τίποτα δ
Διαβάστε το στο filathlos.gr