Άλλο ένα Πάσχα με σοβαρούς τραυματισμούς από βεγγαλικά - Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 27χρονος από το Λεωνίδιο

20:52 - 16/04/2023

Τραυματισμούς από βεγγαλικά είχαμε για άλλη μια χρονιά στη χώρα. Από το βράδυ του Σαββάτου (15.04.2023), ο 27χρονος από το Λεωνίδιο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», έχοντας τραυματιστεί σοβαρά από κροτίδα. Ο 27χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε από το Λεωνίδιο στο «Γεννηματάς», νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, φέροντας τραύματα στο λαιμό και στον τράχηλο από κροτίδα. ... Περισσότερα To άρθρο Άλλο ένα Πάσχα με σοβαρούς τραυματισμούς από βεγγαλικά - Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 27χρονος από το Λεωνίδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάσχα: Αγωνία για τους εγκαυματίες από τα βεγγαλικά – Στον Ευαγγελισμό ο 27χρονος από το Λεωνίδιο

Το έθιμο των βεγγαλικών τις ημέρες του Πάσχα είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν και φέτος αρκετά παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, τουλάχιστον 8 τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της χώρας με έναν 27χρονο από το Λεωνίδιο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Ακόμη, τουλάχιστον τρία παιδιά υπέστησαν ακρωτηριασμό άκρων στο ένα τους χέρι ενώ μια 7χρονη παραλίγο να καεί […] The post Πάσχα: Αγωνία για τους εγκαυματίες από τα βεγγαλικά – Στον Ευαγγελισμό ο 27χρονος από το Λεωνίδιο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πάσχα: Σοβαροί τραυματισμοί και φέτος από βεγγαλικά - Παιδιά ακρωτηριάστηκαν, σε κρίσιμη κατάσταση 27χρονος

Βαρύς και το φετινό Πάσχα ο απολογισμός των τραυματισμών από βεγγαλικά. Αρκετά παιδιά -και όχι μόνο- τραυματίστηκαν και φέτος το Πάσχα, στη διάρκεια του εθίμου των βεγγαλικών.  Ειδικότερα, τουλάχιστον επτά παιδιά διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της χώρας, ενώ 27χρονος τραυματίσηκε σοβαρά στο Λεωνίδιο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και τρία παιδιά χρειάστηκε να ακρωτηριαστούν. Τραυματισμοί παιδιών σε Αγκίστρι, Πύλο και Σύμη Ένας 14χρονος τραυματίστηκε στο Αγκίστρι το βράδυ της Ανάστασης και διακομίστηκε εσπευσμένα στην Αθήνα στο Παίδων καθώς με την έκρηξη κροτίδας, το αγόρι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα δάκτυλα του αριστερού χεριού. Σοβαρά τραυματίστηκε και ένας 8χρονος στην Πύλο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι