Ιωάννα Τούνη: Ραγίζει καρδιές για τον έναν χρόνο από την απώλεια της μητέρας της
22:40 - 19/04/2023
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που η Ιωάννα Τούνη έχασε την μητέρα της από καρκίνο κι η γνωστή influencer θέλησε […]
The post Ιωάννα Τούνη: Ραγίζει καρδιές για τον έναν χρόνο από την απώλεια της μητέρας της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Συγκινεί για τον έναν χρόνο από την απώλεια της μητέρας της
«Είμαι πολύ τυχερή που είσαι η μαμά μου και εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο εσύ! Λείπεις πολύ», έγραψε στην ανάρτησή της
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη: Ένας χρόνος από την απώλεια της μητέρας της – Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της
Ιωάννα Τούνη: Πολύ δύσκολη ήταν η χθεσινή μέρα για την Ιωάννα Τούνη καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο της μητέρας της μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η γνωστή influencer με μία ανάρτησή της θέλησε να μοιραστεί ορισμένες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους και να της εκφράσει την αγάπη της. «Αυτή ήταν η «πρώτη […]
Το άρθρο Ιωάννα Τούνη: Ένας χρόνος από την απώλεια της μητέρας της – Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΙωάννα Τούνη: Συγκινεί η δημοσίευσή της για τον πρώτο χρόνο χωρίς τη μητέρα της
Η απώλεια που λύγισε την Ιωάννα Τούνη είναι αυτή της αγαπημένης της μητέρας.Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που η Ιωάννα Τούνη έχασε τη μητέρα της και της αφιέρωσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της. Η επιχειρηματίας επέλεξε τη φωτογραφία από το υπερηχογράφημα του γιου της για να τη δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο στο οποίο αναφέρει πόσο πολύ αισθητή είναι η απουσία της από τη ζωή της. Το κείμενο της Ιωάννας Τούνη: «Αυτή ήταν η «πρώτη φωτογραφία» του γιου μου… και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα…Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ μανούλα μου να γνωρίσεις το μικρό μας… Να μου δείξεις «π
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΙωάννα Τούνη: Συγκινεί η ανάρτηση για τον έναν χρόνο από την απώλεια της μητέρας της
"Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα" έγραψε η Ιωάννα Τούνη.
Διαβάστε το στο pagenews.grΙωάννα Τούνη: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον έναν χρόνο από την απώλεια της μητέρας της
"Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα!"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr