Η Λίτσα Πατέρα αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά – Η έκπληξη της αστρολόγου
16:51 - 04/02/2020
Μια απρόσμενη παρέμβαση είχε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς στο “Καλό Μεσημεράκι” από την Λίτσα Πατέρα. Μια κίνηση […]
The post Η Λίτσα Πατέρα αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά – Η έκπληξη της αστρολόγου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καλό Μεσημεράκι: Η Λίτσα Πατέρα ξάφνιασε τον Νίκο Μουτσινά
Ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημέρακι» στο ΣΚΑΪ, προσπαθούσε να δώσει λύσεις στα προβλήματα των...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Λίτσα Πατέρα αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά (VIDEO)
Ο Νίκος Μουτσινάς, δέχθηκε μια τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι».
Τη στιγμή που ο παρουσιαστής διάβαζε τα ερωτικά προβλήματα των τηλεθεατών, προσπαθώντας να δώσει λύσεις, παρενέβη η Λίτσα Πατέρα, αιφνιδιάζοντας τον Μουτσινά.
“Νίκο, μου είπε πως έχει τον Άρη στον Σκορπιό! Να μείνω ή να φύγω;” αναρωτήθηκε τηλεθεάτρια με τον Νίκο Μουτσινά να διαβάζει το μήνυμα στον αέρα της εκπομπής και να τον… διακόπτει ξαφνικά η Λίτσα Πατέρα. “Ώπα, ώπα, ώπα! Νίκο μου καλέ, η Λίτσα Πατέρα είμαι!” σημείωσε χαρακτηριστικά η αστρολόγος, προσθέτοντας: “Σε ακούω κάθε μεσημεράκι. Θέλω εκείνη την ώρα να πάω λίγο να κοιμηθώ και δεν μπορώ γιατί σε ακούω. Αλλά αλλάξαμε τώρα ενασχολήσεις;” α
Διαβάστε το στο thestival.gr