Ιωάννα Τούνη: Ήθελα να σου δείξω την πρώτη φωτογραφία του γιου μου και δεν μπορούσα

00:50 - 20/04/2023

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που η Ιωάννα Τούνη έχασε την μητέρα της από καρκίνο κι η γνωστή influencer θέλησε με μία ανάρτησή της να μοιραστεί ορισμένες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους και να της εκφράσει την αγάπη της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του Νουνίτο της και την επιθυμία που είχε να την δείξει στη μητέρα της αλλά δυστυχώς δεν είχε αυτή την δυνατότητα. Τα λόγια της «ραγίζουν» καρδιές αφού πολλές φορές έχει μιλήσει για την ιδιαίτερη σχέση αγάπης που είχε με την μητέρα της. «Αυτή ήταν η «πρώτη φωτογραφία» του γιου μου… και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα… Πόσο θ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας