Κροκέτες σολομού στο τηγάνι
11:32 - 21/04/2023
Υλικά 2 μεγάλα κρεμμύδια 1 κόκκινη πιπεριά 1 λεμόνι 9 κ. σ. ελαιόλαδο, μοιρασμένο 2 κονσέρβες σολομού, στραγγισμένες 1 αυγό 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη 3/4 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 3 κ. σ. ψιλοκομμένο άνηθο, μοιρασμένο 1 1/2 φλ. τσαγιού φρυγανιά panko, διαιρεμένη 240 γρ. ξινή κρέμα Εκτέλεση Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια. Ψιλοκόψτε την πιπεριά. Ξεφλουδίστε μισό λεμόνι, αφήνοντας την άλλη πλευρά με τη φλούδα άθικτη. Κόψτε το λεμόνι στη μέση και στύψτε την ξεφλουδισμένη πλευρά μέχρι να έχετε 1 κουταλιά της σούπας χυμό. Κόψτε το μισό λεμόνι χωρίς ξύσμα σε φέτες. Ζεστάνετε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr