Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο μια γυναίκα μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της

14:02 - 21/04/2023

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο μια γυναίκα μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της

Η φωτιά προκλήθηκε γύρω στις 12:30, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Άνω Τούμπας, πιθανόν από μαγειρικό σκεύος

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά της

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από πυρκαγιά που προκλήθηκε σήμερα (21.4.2023) το μεσημέρι στο διαμέρισμα όπου διαμένει, στη Άνω Τούμπα. Δυο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άτομα έφτασαν άμεσα στο σημείο που είχε ξεσπάσει η πυρκαγιά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα ήταν στο σπίτι της όταν ξεκίνησε η φωτιά. Όπως ανέφερε ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στο νοσοκομείο μια γυναίκα μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη

Μία γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου διαμένει, στη Θεσσαλονίκη. Η πυρκαγιά προκλήθηκε γύρω στις 12:30, σε ανώγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Άνω Τούμπας, πιθανόν από μαγειρικό σκεύος. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και τη Το άρθρο Στο νοσοκομείο μια γυναίκα μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά από πυρκαγιά

Η φωτιά ξέσπασε από μαγειρικό σκεύος

Διαβάστε το στο news.gr

Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά της

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από πυρκαγιά που προκλήθηκε σήμερα (21.4.2023) το μεσημέρι στο διαμέρισμα όπου διαμένει, στη Άνω Τούμπα. Δυο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άτομα έφτασαν άμεσα στο σημείο που είχε ξεσπάσει η πυρκαγιά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα ήταν στο σπίτι της όταν ξεκίνησε η φωτιά. Όπως ανέφερε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 20χρονος μετά από τροχαίο

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το δίκυκλο που οδηγούσε ο 20χρονος στη Θεσσαλονίκη.Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (21/4), στην περιοχή της Χαριλάου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thestival.gr, περίπου στις 6 το απόγευμα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην οδό Αναξιμάνδρου, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 20χρονος οδηγός του δικύκλου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον νεαρό τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο μια γυναίκα μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου διαμένει, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά προκλήθηκε γύρω στις 12:30, σε ανώγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Άνω Τούμπας, πιθανόν από μαγειρικό σκεύος. Άμεσα […] The post Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο μια γυναίκα μετά από φωτιά στο διαμέρισμά της appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δελφινάκι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»

Super League: Στο +4 κι αγκαλιάζει τον τίτλο η ΑΕΚ

Σακελλαροπούλου από Χιλή: «Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε άριστο επίπεδο»

Λασίθι: Περιπέτεια για 57χρονη πεζοπόρο που τραυματίστηκε στο φαράγγι του Ρίχτη

Γιώργος Λυγγερίδης: Το «φλασάκι» με τα 15 βίντεο από ανώνυμο πληροφοριοδότη ξεκλείδωσε την υπόθεση