Μενέντεζ: Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης F-16 στην Τουρκία
21:48 - 21/04/2023
«Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F-16. Η Τουρκία δεν έχει κάνει αρκετά για να ανταμειφθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο», δηλώνει ο Αμερικανός γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ, μιλώντας στην ΕΡΤ και στέλνοντας το μήνυμα στην κυβέρνηση Ερντογάν πως πρέπει να σταματήσει την πολεμική της συμπεριφορά προς την Ελλάδα. Διευκρινίζει παράλληλα πως το Κογκρέσο δεν έδωσε […]
Το άρθρο Μενέντεζ: Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης F-16 στην Τουρκία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μενέντεζ: Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης F-16 στην Τουρκία
Σαφές μήνυμα στην Τουρκία πως ο ίδιος συνεχίζει να είναι κατά της πώλησης των F16 στην Άγκυρα...
Διαβάστε το στο ZouglaΜενέντεζ: Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F16 στην Τουρκία
Τι λέει ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων μετά τις εκλογές σε Ελλάδα και Τουρκία.
Διαβάστε το στο Μπομπ Μενέντεζ στην ΕΡΤ: Εξακολουθώ να είμαι κατά της πώλησης F-16 στην Τουρκία
Ο Μπομπ Μενέντεζ μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στο θέμα της πώλησης των F-16 στην Τουρκία.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜενέντεζ: Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F-16 στην Τουρκία
Νέο μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ.
Διαβάστε το στο tovimaΜενέντεζ: Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F16 στην Τουρκία
Σαφές μήνυμα στην Τουρκία πως ο ίδιος συνεχίζει να είναι κατά της πώλησης των F16 στην Άγκυρα και ότι η Τουρκία δεν έχει κάνει αρκετά για να ανταμειφθεί κατά αυτόν τον τρόπο, στέλνει ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ μιλώντας στον Φάνη Παπαθανασίου για την ΕΡΤ. «Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F16. Η Τουρκία δεν έχει κάνει αρκετά για να ανταμειφθεί κατά αυτόν τον τρόπο. Θα συνεχίσω να αντιτίθεμαι σε φονικές αναβαθμίσεις που υπάρχουν στο παρόν σύστημα» υπογραμμίζει με σαφήνεια ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας. Ερωτηθείς για την πρόσφατη έγκριση από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενός προγενέστερου αιτήματος αγοράς αμυντικού εξοπλισμού, αξίας 260 εκτα. δολαρίων, από την Το
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜενέντεζ: Συνεχίζει να τάσσεται ενάντια στην πώληση F-16 στην Τουρκία
Αντίθετος στην πώληση F-16 στην Άγκυρα επέμεινε ότι είναι ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι η Τουρκία δεν έχει κάνει αρκετά για να ανταμειφθεί με αυτό τον…
Μενέντεζ: Συνεχίζει να τάσσεται ενάντια στην πώληση F-16 στην Τουρκία - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΝέο ράπισμα στον Ερντογάν από τον Μενέντεζ: Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F16 στην Τουρκία
Σαφές μήνυμα στην Τουρκία πως ο ίδιος συνεχίζει να είναι κατά της πώλησης των F16 στην Άγκυρα και ότι η Τουρκία δεν έχει κάνει αρκετά για να ανταμειφθεί κατά αυτόν τον τρόπο, στέλνει ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ μιλώντας στον Φάνη Παπαθανασίου για την ΕΡΤ.Σαφές μήνυμα στην Τουρκία πως ο ίδιος συνεχίζει να είναι κατά της πώλησης των F16 στην Άγκυρα και ότι η Τουρκία δεν έχει κάνει αρκετά για να ανταμειφθεί κατά αυτόν τον τρόπο, στέλνει ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ μιλώντας στον Φάνη Παπαθανασίου για την ΕΡΤ.«Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F16. Η Τουρκία δεν έχει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡ. Μενέντεζ: «Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F-16 στην Τουρκία – Δεν τα αξίζει»
Σαφές μήνυμα στην Τουρκία πως ο ίδιος συνεχίζει να είναι κατά της πώλησης των F-16 στην Άγκυρα, στέλνει ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ μιλώντας στην ΕΡΤ.
The post Ρ. Μενέντεζ: «Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F-16 στην Τουρκία – Δεν τα αξίζει» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΜενέντεζ: Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F16 στην Τουρκία
Μενέντεζ: Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F16 στην Τουρκία ekomninou
Παρ., 21/04/2023 - 23:15
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΡόμπερτ Μενέντεζ: Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης F-16 στην Τουρκία
«Γνωρίζω τουλάχιστον για τον νυν Πρωθυπουργό, είχε μια θετική στάση. Τη θαυμάζουν στις ΗΠΑ γιατί δεν κρατά πολεμική στάση»
Διαβάστε το στο fosonline.grMήνυμα Μενέντεζ στην Τουρκία: Συνεχίζω να είμαι κατά της πώλησης των F-16
Σαφές μήνυμα στην Τουρκία πως ο ίδιος συνεχίζει να είναι κατά της πώλησης των F-16 στην Άγκυρα, και ότι η Τουρκία δεν έχει κάνει αρκετά για να ανταμειφθεί κατά αυτόν τον τρόπο, στέλνει ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ
Διαβάστε το στο pagenews.grΜενέντεζ: Επιμένω κατά της πώλησης των F-16 στην Τουρκία
Τι λέει ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ για το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων μετά τις εκλογές σε Ελλάδα και Τουρκία.
Διαβάστε το στο to10.gr