Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή: «Η δεύτερη αποβολή με διέλυσε, ματαιώθηκα και ένιωθα ανήμπορη»

18:48 - 22/04/2023

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή, το απόγευμα τους Σαββάτου, όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Μαμα-δες […] The post Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή: «Η δεύτερη αποβολή με διέλυσε, ματαιώθηκα και ένιωθα ανήμπορη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέννυ Μπαλτατζή: «Η δεύτερη αποβολή με διέλυσε, ματαιώθηκα και ένιωθα ανήμπορη»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή, το απόγευμα τους Σαββάτου, όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε με ειλικρίνεια για τις δύο διακοπτόμενες εγκυμοσύνες της και την δυσκολία με την οποία τις διαχειρίστηκε η ίδια στο πρόσφατο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογήθηκε πως «την περίοδο που παντρεύτηκα με τον Χρήστο έπαιζα με τον Δήμο Αναστασιάδη. οπότε την Πέμπτη παίζαμε και την επόμενη ημέρα φύγαμε με τον Χρήστο για την Σέριφο όπου και παντρευτήκαμε. Απλά όταν παντρευτήκαμε… δεν ρωτήθηκα! Θεώρησα ότι παντρευόμαστε και κάνουμε παιδιά, είμαστε δηλαδή μαζί και αυτή είναι η ολοκλήρωση μας.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέννυ Μπαλτατζή για τη δεύτερη αποβολή της: «Με διέλυσε, ματαιώθηκα και ένιωθα ανήμπορη»

Στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2 μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία αναφέρθηκε στις δύο αποβολές που είχε και πως τις διαχειρίστηκε. «Την περίοδο που παντρεύτηκα με τον Χρήστο έπαιζα με τον Δήμο Αναστασιάδη, οπότε την Πέμπτη παίζαμε και την επόμενη ημέρα φύγαμε με τον Χρήστο για την Σέριφο όπου και παντρευτήκαμε. Απλά όταν παντρευτήκαμε… δεν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή: «Η δεύτερη αποβολή με διέλυσε, ματαιώθηκα και ένιωθα ανήμπορη»

Σε εξομολόγηση προχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή, το απόγευμα τους Σαββάτου, όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2.Σε εξομολόγηση προχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή, το απόγευμα τους Σαββάτου, όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2.Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε με ειλικρίνεια για τις δύο διακοπτόμενες εγκυμοσύνες της και την δυσκολία με την οποία τις διαχειρίστηκε η ίδια στο πρόσφατο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, η Πέννυ Μπαλτατζή εξομολογήθηκε πως «την περίοδο που παντρεύτηκα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή: Μετά τη δεύτερη αποβολή ένοιωθα ανήμπορη

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν αναγκάστηκε να διακόψει δύο εγκυμοσύνες, μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ2. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην περίοδο που παντρεύτηκε τον σύντροφό της Χρήστο, πιστεύοντας ότι κάνοντας οικογένεια, πολύ απλά και χωρίς δυσκολίες θα αποκτήσουν και παιδιά. Ωστόσο η ζωή της επιφύλαξε ατυχίες, καθώς η Πέννυ Μπαλτατζή […] The post Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή: Μετά τη δεύτερη αποβολή ένοιωθα ανήμπορη appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»