Ψητός σολομός με σπαράγγια σε σάλτσα βουτύρου

12:38 - 23/04/2023

Υλικά 2 φιλέτα φρέσκου σολομού, με την πέτσα 3 κ. σ. βούτυρο 1/2 κιλό φρέσκα σπαράγγια, κομμένα 1/4 κ. γλ. αλάτι 1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 1/3 φλ. τσαγιού μαγιονέζα 1 κ. σ. ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό 1/4 κ. γλ. ψιλοκομμένη φλούδα λεμονιού 1 κ. γλ. χυμό λεμονιού Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και σε μια κατσαρόλα, λιώστε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Τοποθετήστε τον σολομό με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω στη μία πλευρά ενός ταψιού. Προσθέστε τα σπαράγγια στην άλλη πλευρά του ταψιού. Περιχύστε το λιωμένο βούτυρο πάνω από το σολομό και τα σπαράγγια και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι. Ψήστε 12 έως 15 λεπτά ή μέχρι ο σολομός να ψηθεί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Οδηγός παρέσυρε διανομέα στη Νίκαια και μετά τον ξυλοκόπησε – Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στον δρόμο

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Βουτυρένιοι κουραμπιέδες

Ζημιές σε σπίτια και διακοπές της ηλεκτροδότησης έφεραν επιδρομές ουκρανικών drones στη Ρωσία

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 17/12/2025

Εκρήξεις ακούστηκαν στο Κίεβο μετά την προειδοποίηση για εχθρικά drones